Skicka blommor med leverans samma dag -  Stort utbud

Begravningskransar att skicka som blombud Sverige

Begravningskransar som känns

Under begravningen så kan många tankar och känslor flyga genom huvudet. Då är det verkligen skönt att kunna fästa blicken på de begravningsblommor som har placerats ut på kista och runtom i lokalen. Med begravningskransar så blir det lätt att smycka. De fungerar lika bra inomhus på golvet som utomhus. En begravningskrans kan ju till och med läggas på vatten för unika ceremonier till sjöss.

Begravningskransar som säger allt

Med begravningskransar så behöver du inte säga det du inte kan sätta ord på. Vi ser till att kransen har en vacker form som passar tillfället. Till detta så kommer det ett band så att alla kan se vem som har skickat begravningskransen. Att visa sitt deltagande med en begravningskrans är mycket fint. Det är något som upplevs som både rörande och värmande.

Rätt kombination av blommor och färg

I och med att vi har lång erfarenhet av att binda kransar till begravningar så vet vi vad som kommer att fungera bäst. Du kan ta en titt på bilder på våra begravningskransar för att se hur det hela kommer att se ut när kransen kommer fram. Det går givetvis också att ha synpunkter eller att ställa frågor. Skräddarsydda begravningskransar är en möjlighet men det är sällan som det krävs.

De kransar som vi har är väldigt populära och för det mesta så går det bra att beställa de alternativ som finns. Med stor bredd och möjlighet till krans med eller utan blommor så finns det alltid något som kommer att kännas rätt.

Kransens form kan variera lite. Det är inte alltid så att den måste vara traditionellt rund. Det är till exempel rätt så populärt med kransar till begravningar som påminner mer om tårar. Och så finns det begravningshjärtan. Dessa kan ha en sida med blommor eller blommor hela vägen runt.

Skicka till rätt plats!

Något som vi ofta påminner om är hur viktigt det är att ange rätt adress till begravningen. Om du beställer i tid så kommer begravningskransen också att komma i tid. Men den kommer till den adress som du har angett. Om det är fel adress så kan det bli svårt att rätta till misstaget i tid.

Kolla alltså en extra gång innan du beställer kransen. Oavsett om du själv kommer att vara på begravningen och hålla utkik efter din krans eller om den ska representera dig i din frånvaro så är det givetvis så att du vill att den kommer fram.

Produkter
Övrigt