Skicka blommor med leverans samma dag -  Stort utbud

Begravningskransar att skicka som blombud Sverige

Begravningskransar som känns

Under begravningen så kan många tankar och känslor flyga genom huvudet. Då är det verkligen skönt att kunna fästa blicken på de begravningsblommor som har placerats ut på kista och runtom i lokalen. Med begravningskransar så blir det lätt att smycka. De fungerar lika bra inomhus på golvet som utomhus. En begravningskrans kan ju till och med läggas på vatten för unika ceremonier till sjöss.

Begravningskransar som säger allt

Med begravningskransar så behöver du inte säga det du inte kan sätta ord på. Vi ser till att kransen har en vacker form som passar tillfället. Till detta så kommer det ett band så att alla kan se vem som har skickat begravningskransen. Att visa sitt deltagande med en begravningskrans är mycket fint. Det är något som upplevs som både rörande och värmande.

Rätt kombination av blommor och färg

I och med att vi har lång erfarenhet av att binda kransar till begravningar så vet vi vad som kommer att fungera bäst. Du kan ta en titt på bilder på våra begravningskransar för att se hur det hela kommer att se ut när kransen kommer fram. Det går givetvis också att ha synpunkter eller att ställa frågor. Skräddarsydda begravningskransar är en möjlighet men det är sällan som det krävs.

De kransar som vi har är väldigt populära och för det mesta så går det bra att beställa de alternativ som finns. Med stor bredd och möjlighet till krans med eller utan blommor så finns det alltid något som kommer att kännas rätt.

Kransens form kan variera lite. Det är inte alltid så att den måste vara traditionellt rund. Det är till exempel rätt så populärt med kransar till begravningar som påminner mer om tårar. Och så finns det begravningshjärtan. Dessa kan ha en sida med blommor eller blommor hela vägen runt.

Skicka till rätt plats!

Något som vi ofta påminner om är hur viktigt det är att ange rätt adress till begravningen. Om du beställer i tid så kommer begravningskransen också att komma i tid. Men den kommer till den adress som du har angett. Om det är fel adress så kan det bli svårt att rätta till misstaget i tid.

Kolla alltså en extra gång innan du beställer kransen. Oavsett om du själv kommer att vara på begravningen och hålla utkik efter din krans eller om den ska representera dig i din frånvaro så är det givetvis så att du vill att den kommer fram.

Begravningskransar

En krans är som alla vet en rund cirkel som i alla tider har fått stå som symbol för det eviga livet, det liv som aldrig tar slut. Sedan Antikens dagar finns det även en annan symbolisk tolkning av kransens betydelse eftersom en lagerkrans var en symbol för ära och makt. Det är bland annat på grund av detta som vi i vår del av världen använder oss av kransar i samband med begravningar. Genom kransen får vi ett synligt uttryck för det hoppet om att livet fortsätter på något sätt bortom graven.
Kransar till begravningar är och lär nog förbli ett av de allra äldsta blomsterbinderierna som vi fortfarande använder oss av. Det kan även tilläggas att cirkelformen i många naturfolks religioner och föreställningsvärld symboliserar solen och det liv som man tänker sig att den utstrålar. Kransen är alltså inte bara en form vilken som helst utan det finns mycket av symbolik i den.

Vem som helst kan köpa och skicka en begravningskrans. Det finns över huvudtaget varken rätt eller fel i detta sammanhang. Ingen kan säga något om ditt val av begravningskrans eftersom det är du som ska skicka det som just du tycker är fint och det som känns rätt för just dig. Om man är flera familjer, arbetskamrater, grannar, en förening eller anställda på ett företag så är det väldigt vanligt att man i så fall går ihop och samlar in pengar till en större krans. På så sätt så förstärks känslan i den krans som ni beslutar er för att köpa tillsammans. Olika begravningskransar Begravningskransar finns att beställa i många olika varianter och storlekar. Det är nämligen bara er egen fantasi som sätter gränserna för vad som kan fungera och vad som inte gör det. Det finns allt mellan små behändiga begravningskransar till de där riktigt stora bjässarna. Man kan använda sig av en enda sorts blommor i sin krans eller slå på riktigt stort med blommor i alla de färger som över huvudtaget tänkas kan. Du behöver inte ens ha en färdig tanke med din krans, även om det finns många som redan på förhand vet hur kransen ska se ut.
Men om du inte har ett färdigt koncept så fungerar det minst lika bra att bolla tankar och idéer med personalen hos närmaste blomsteraffär. Där besitter man nämligen den expertis och det kunnande som krävs för att kunna komponera just den begravningskrans som du vill ha. Du behöver inte ens hålla fast vid det klassiska konceptet med en rund begravningskrans om du inte vill det.
En krans kan nämligen se ut på väldigt många olika sätt. Den kan ha formen av en hästsko eller ett hjärta om man så skulle föredra. Låt ingenting stå i vägen för dina önskemål om hur just din krans ska se ut. Välj din begravningskrans med omsorg Den begravningskrans som du beställer ska finnas som ett uttryck för de tankar och känslor som du vill förmedla till den avlidne och därför kan det vara bra att du väljer din krans med största möjliga omsorg så att det verkligen känns helt rätt för dig.

Produkter
Övrigt