Skicka blommor med leverans samma dag -  Stort utbud

Skicka blommor utomlands - Enkelt och smidigt.

När en person som du tycker om finns i ett annat land så kanske du tänker att det blir för krångligt att beställa blommor. Även om du kan nå ett blombud utomlands via nätet så kanske det blir svårt med språket för att inte nämna betalning. Vi hjälper dig att skicka blommor utomlands. Du väljer blommorna hos oss och så ser vi till att de kommer fram till rätt adress i enlighet med beräknad tid.

 

Skicka blommor till utlandet

Det är inte så svårt som det kan verka att skicka blommor till utlandet. Det beror på att vi har samarbetspartners och själva ingår i nätverk. Dessa nätverk gör att proffsiga florister från världens alla hörn kan samarbeta. Då blir det enkelt att skicka blommor hem till Sverige från utlandet och att tvärtom skicka blommor utomlands då det behövs.

Du gör precis som vanligt. Du väljer de blommor som du vill skicka här hos oss och genomför sedan beställningen. Se till att du anger rätt adress och rätt land. Om du har några frågor under beställningens gång så kan du givetvis kontakta oss för att säkra att du gör rätt.

När din beställning är klar så kommer blommorna att levereras så snart som möjligt. För länder som Kina och Australien så leder tidsförskjutningen till att det antagligen blir leverans nästa dag. Det här är något som du ska tänka på då du beställer.

Säkra betalningar för blombud

Det är minst sagt skönt att kunna betala för blommor som ska skickas utomlands via en svensk tjänst. Då vet du ju precis vad som händer och vad som gäller. Precis som när du beställer blommor i Sverige så kan du spåra ditt blombud och ta reda på om det har kommit fram utan att avslöja överraskningen till den som du skickar till.

Blir det exakt som hemma?

Ja och nej. Det blir så som du väljer. Sedan så är det alltid så att säsong och urval kan styra precis hur en bukett eller annat blomsterarrangemang ser ut. Men en sak kan du vara säker på. Det blir fint! När våra duktiga florister skapar buketter så flödar kreativiteten och då spelar det ingen roll vilket land det handlar om.

Du kan skicka blommor till utlandet och vara säker på att blommorna kommer fram och att de är precis så fina som du hade tänkt. Faktum är att det för det mesta blir finare än vad du ser på bild. Be att få en bild så snart som blommorna har kommit fram så får du se!

Produkter
Övrigt