Skicka blommor med leverans samma dag -  Stort utbud

Flowerhouse.se är en butik online som grundades i Mars 2009 och har genomgått en snabb resa till att bli en av de största blomsterbuds aktörerna på marknaden. Vi brinner för tanken att alla våra kunder ska kunna hitta något de gillar på vår webbsida och kunna skicka det som ett blombud. Vi tror på en personlig kontakt även då allt görs online. Vi anser att du som kund ska känna att du får god service av utbildad och kreativ personal. Du som kund ska känna att Flowerhouse förmedlar kreativitet, kvalitet och med ett unikt sortiment.
 
Vi samarbetar endast med seriösa, kreativa och duktiga florister runtom i landet och har ett nära samarbete med våra butiker, vilket gör att alla ordrar som hanteras utförs och behandlas med stor känsla och kreativitet.
 
Då både våra butiker och slutkunder har ett stort inflytande på våra produkter, leveranssätt och kvalitetssäkerhet, blir slutprodukten alltid mycket uppskattad och lyckad.
 
Vi som driver Flowerhouse har stor erfarenhet från blomsterbutik, vilket gör att vi har utvecklat och anpassat vår webbshop och kundtjänst så att den är komplett både för konsument och utförande butik. Vi kan otroligt mycket om blommor och service och detta gör oss unika från våra konkurrenter.