Skicka blommor med leverans samma dag -  Stort utbud

Flowerhouse.se är en blomsterförmedling som grundades i mars 2009 och har genomgått en snabb resa till att bli en av nätets största aktörer på den svenska marknaden. Vi brinner för att alla våra kunder ska kunna hitta något på vår webbsida som de tycker om och sedan enkelt och bekvämt få det levererat.

 

Vi tror på en personlig kontakt även då allt görs online och vill att våra kunder ska uppleva god service av utbildad, kreativ personal. Vår ambition är att du som kund ska känna att Flowerhouse förmedlar kreativitet, kvalitet samt har ett unikt och tilltalande sortiment.

 

Vi samarbetar endast med seriösa, kreativa och duktiga florister runtom i landet och har ett nära samarbete med våra butiker. Det medför att alla ordrar som hanteras via Flowerhouse behandlas med stor känsla och kreativitet.

 

Då både våra butiker och kunder har ett stort inflytande på våra produkter, leveranssätt och kvalitetssäkerhet blir slutprodukten alltid mycket uppskattad av både mottagare och beställare.

 

Vi som driver Flowerhouse har stor personlig erfarenhet av att jobba med alla aspekter av en blomsterbutik vilket gör att vi har utvecklat och anpassat vår webbshop och kundtjänst så att den är komplett både för konsument och utförande butik. Detta gör oss unika i förhållande till våra konkurrenter.

 

 Välkommen att utforska våra olika sortiment!