Skicka blommor med leverans samma dag -  Stort utbud

Choklad - Skickas med paket

Frakt endast 79 kr!

God choklad är aldrig fel. Faktiskt så är det ett fullständigt obestridligt faktum att choklad är en present som passar helt perfekt att ge bort i samband med att något eller någon ska firas. Det vilar nämligen något alldeles extra lyxigt över det här med choklad. Det går egentligen inte att förklara, detta närmast övernaturligt lyxiga måste nämligen upplevas och var och en som någon gång har stoppat en bit god och smaskig choklad i munnen för att låta den sakta smälta på tungan vet vad det hela handlar om.


OBS! För detta sortiment gäller följande: Skickas via postpaket. 1-3 vardagars leveranstid. Inga leveranser helger. Kan ej kombineras med övriga produktkategorier på Flowerhouse.se.

Skicka choklad - en perfekt present

Nog kan man sitta i ensamt majestät och njuta av en god choklad också, men på något märkligt sätt är det så att choklad är det ändå så att det vilar en ganska hög trivselfaktor över det här med choklad. Det är kanske därför som chokladprovning har blivit en sådan succé. Samla ihop ett gäng och köp en massa god choklad av olika sorter som ni sedan i tur och ordning provsmakar er igenom. Det kommer garanterat att bli en upplevelse som ni sedan kan återkomma till gång på gång för att minnas tillsammans. Det allra bästa med choklad är att den kan avnjutas på så många olika sätt. Ett vanligt sätt att njuta av choklad är att köpa en stor presentförpackning som man sedan har stående i ett rum. På så sätt kan alla som befinner sig därinne ta en bit choklad då och då samtidigt som man fortsätter att mingla. Denna chokladförpackning kommer lika säkert som amen i kyrkan att bli rena rama katalysatorn för er gemenskap och höja trivselnivån flera snäpp så att den till sist når helt oanade höjder. Choklad kan ätas och choklad kan även avnjutas i flytande form. Finns det något godare en gnistrande kall vinterdag med strålande sol från en alldeles klarblå himmel än att bre ett par rejäla ostmackor och fylla en termos med ångande varm chokladmjölk, stoppa ner hela härligheten tillsammans med ett par muggar i en ryggsäck och sedan ge sig ut på en lång och härlig skidfärd? Förmodligen inte.

Skicka choklad online

Skicka choklad online är ett både bra och trevligt samt mycket uppskattat sätt att ge uttryck för den beundran, uppskattning, tillgivenhet eller kärlek som man känner för en person. Visst kan man skicka både blommor och presenter av olika slag via nätet också, men håll med om att just choklad är en gåva som på ett speciellt sätt symboliserar vänskap och mycket annat som man vill visa på ett tydligt sätt. Choklad har i alla tider varit en mycket uppskattad present att ge bort till någon som man tycker om. I dagens moderna samhälle – där IT-revolutionen så totalt har omdanat våra liv – har det blivit enkelt att skicka choklad online. Det är när man upplever smaken av choklad som man verkligen förstår hur värdefullt och uppskattat det är att få choklad.

När passar det att skicka choklad?

Det enkla svaret är, alltid! Ja, vissa äter choklad när de är glada, medan en del äter choklad när de är ledsna. En del äter det för att fira, andra för att trösta. Många förknippar det med romantik och kärlek. Oavsett vad din anledning är för att skicka choklad till någon, är vi säkra på att de kommer bli väldigt glada och överraskade över att få en chokladask från dig. Vi vet att det är en mycket uppskattad gest att ge bort choklad.

Liten historielektion om choklad

Choklad tillverkas av kakaobönan som i sin tur framställs av frukten från kakaoträdet. Det var från början aztekerna och mayafolket, som bodde i Centralamerika, som upptäckte och använde kakao. Själva ordet kakao är ett ord som kommer från aztekernas cacahuaquchtl, ett ord med omstridd betydelse. Kakaobönorna anses av historieforskarna ha varit i bruk i dessa indiancivilisationer i mer än 2 500 år. Bland annat använde man kakaobönan som ett slags betalningsmedel. Det var först när Christofer Columbus återvände till Spanien från sin första färd till det han så felaktigt trodde var Kina år 1502 som kakao gjorde sin entré i Europa. Här började man förtära den som en ren chokladdryck och det var först på 1800-talet som man upptäckte möjligheten att mala kakaobönan till ett pulver och på så sätt tillverka de chokladkakor som vi numera tycker så mycket om att äta både till vardag och till fest. Det är alltså ingen ny uppfinning man kan skicka kors och tvärs på nätet.

Skicka choklad online - hedersbetygelse

Att skicka choklad online är en hedersbetygelse med mycket lång historia bakåt i tiden. Choklad i olika former Du har säkert lagt märke till att choklad kan både smaka och se ut på en mängd olika sätt. Egentligen kan man med viss rätt säga att choklad är ett samlingsnamn för alla produkter som på något sätt har med kakaobönan att göra. Choklad kan produceras och skickas online i form av mer eller mindre lyxiga presentförpackningar, som praliner, som chokladkakor, i påsar eller på en lång rad andra sätt. Du har alltså ett mycket stort urval att välja och vraka ur.

Produkter
Övrigt