Skicka blommor med leverans samma dag -  Stort utbud

Flowerhouse och Barncancerfonden i samarbete

Vi blev otroligt berörda av vårat första möte med Barncancerfonden. Vi fick mycket bra information om organisationens bakgrund och där man även talade om att alla pengar som kommer in skänks av privatpersoner och företag. Vi vill vara med och bidra och vi vill vara med att skapa en framtid för våra barn.

Vi på Flowerhouse känner oss väldigt stolta över att få samarbeta med Barncancerfonden och möjligheten att skänka en viss del av ordervärdet direkt till den viktiga forskning som Barncancerfonden utför. Vi tycker att det är viktigt att våra kunder ska kunna finna möjligheten att samtidigt som man uppvaktar sina nära och kära så finns tanken om något mer bakom denna blomma. En meningsfull tanke som räddar liv!

Om Barncancerfonden

Barncancerfondens vision är att utrota barncancer. Efter att ha arbetat i drygt 30 år med att fler ska överleva klarar sig idag cirka 80 procent av barnen. Så sent som på 1970-talet var förhållandena de omvända. Barncancerfonden är den enskilt största finansiären av barncancerforskning i Sverige – helt utan bidrag från stat, kommun eller landsting. Detta kan endast ske tack vare generösa bidrag från privatpersoner, företag och organisationer. Barncancerfonden är godkänd av Svensk Insamlingskontroll vilket garanterar att pengarna alltid går till rätt ändamål. Barncancerfondens plusgironummer är 90 20 90-0.