Skicka blommor med leverans samma dag -  Stort utbud

Begravningshjärtan att skicka som blombud Sverige

Begravningshjärtan lyfter ledsna hjärtan

Det kan vara svårt att föreställa sig hur stor effekten av ett begravningshjärta kan bli. Det som ser så vackert ut på bild blir magnifikt i verkligheten. Begravningen är en svår stund och då behöver ledsna hjärtan uppmuntras. Döden kan inte göras ogjord, men tankarna tar nya banor då de som sörjer ser på vackra begravningshjärtan som andas hopp och skönhet.

Vi har ett gott utbud av begravningshjärtan som ni kan beställa direkt till begravningen. Ta hand om begravningsblommorna direkt online och se till att smycka lokalen på ett värdigt sätt. Det här är en chans att visa deltagande och respekt med hjärtat.

Begravningshjärtan med hål

Det känns som att det finns ett hål i hjärtat nu när det är dags att säga farväl. Kanske blir det då lite symboliskt med begravningshjärtan som har hål i mitten. De påminner en hel del om begravningskransar. Men formen är annorlunda och hjärtat talar sitt tydliga språk.

Det går också att välja ett fullt hjärta utan hål. Det är maffigare och inkluderar mer av blomster och grönt. Hjärtat kan placeras på golv eller ställas mot en vägg så att det syns ordentligt. Det går att använda utomhus eller inomhus.

Blommor i olika färger

Vilka färger ska ingå i begravningshjärtat? Många väljer färger som känns eleganta och respektfulla. Vitt och rött är traditionellt. Men det finns också möjlighet till andra färger. Kanske finns det önskemål om att smycka lokalen i de färger som den avlidne tyckte bäst om. Med begravningshjärtan så är allt möjligt. Det går att skapa ett hjärta med färgerna som får er att tänka på den som ni nu säger hejdå till för alltid.

Blommor i lite olika färger kan också ha en effekt som känns uppiggande. Kombinationer av rosa, blått och gult kan ge lite gladare känsla. Stämningen blir mer positiv och hoppfull. Effekten av olika färger är också något som lockar på uppmärksamhet. De som är med får något att vila ögonen på och då känns stunden kanske lite lättare.

Vackra effekter

Ett begravningshjärta kan komma med effekter som gör att man tittar en extra gång på det. Hjärtat som form ger ju möjlighet till utveckling. Botten kan till exempel ha en liten svans som sticker ut och ger en spetsigare hjärtform. Det går också att lägga till sådant som sprötar ut så att hjärtat får mer liv.

Vi ordnar med vackra begravningshjärtan som är designade för att påverka stämningen vid begravningen på ett positivt sätt. De är mycket bra val oavsett om du kommer att medverka eller om du inte kan komma till begravningen och vill visa ditt deltagande med begravningsblommor.

Produkter
Övrigt