Skicka blommor med leverans samma dag -  Stort utbud

Begravningshjärtan att skicka som blombud Sverige

Begravningshjärtan lyfter ledsna hjärtan

Det kan vara svårt att föreställa sig hur stor effekten av ett begravningshjärta kan bli. Det som ser så vackert ut på bild blir magnifikt i verkligheten. Begravningen är en svår stund och då behöver ledsna hjärtan uppmuntras. Döden kan inte göras ogjord, men tankarna tar nya banor då de som sörjer ser på vackra begravningshjärtan som andas hopp och skönhet.

Vi har ett gott utbud av begravningshjärtan som ni kan beställa direkt till begravningen. Ta hand om begravningsblommorna direkt online och se till att smycka lokalen på ett värdigt sätt. Det här är en chans att visa deltagande och respekt med hjärtat.

Begravningshjärtan med hål

Det känns som att det finns ett hål i hjärtat nu när det är dags att säga farväl. Kanske blir det då lite symboliskt med begravningshjärtan som har hål i mitten. De påminner en hel del om begravningskransar. Men formen är annorlunda och hjärtat talar sitt tydliga språk.

Det går också att välja ett fullt hjärta utan hål. Det är maffigare och inkluderar mer av blomster och grönt. Hjärtat kan placeras på golv eller ställas mot en vägg så att det syns ordentligt. Det går att använda utomhus eller inomhus.

Blommor i olika färger

Vilka färger ska ingå i begravningshjärtat? Många väljer färger som känns eleganta och respektfulla. Vitt och rött är traditionellt. Men det finns också möjlighet till andra färger. Kanske finns det önskemål om att smycka lokalen i de färger som den avlidne tyckte bäst om. Med begravningshjärtan så är allt möjligt. Det går att skapa ett hjärta med färgerna som får er att tänka på den som ni nu säger hejdå till för alltid.

Begravningshjärtan

En begravningsdekoration kan som de allra flesta nog redan vet se ut nästan precis hur som helst. Det viktiga när du väljer vilken form av blomsterarrangemang som just du vill hedra den döde med är att det blir något som du kan känna dig delaktig i och att det på i vart fall något sätt kan harmonisera med den personlighet som den avlidne hade. Ett blomsterarrangemang i form av ett hjärta till en begravning brukar oftast komma från de allra närmast anhöriga eller en nära vän. Blomsterhjärtan har en helt unik förmåga att beröra rent estetiskt men också emotionellt. Ett begravningshjärta sticker ut på ett kraftfullt sätt bland alla de andra dekorationerna vid en begravning. Men en annan grej med vackra begravningshjärtan är nog snarare att de mer sällan glöms bort. När man väljer ut begravningshjärtan är det ganska bra att man ser till att vara så personlig som det bara är möjligt. Hjärtat som symbol i olika sammanhang Hjärtat är en av våra allra äldsta och dessutom allra mest klassiska symboler som vi fortfarande omger oss med och hjärtat har alltid stått som symbol för kärleken. På så sätt så kan man ganska lätt tolka hjärtat som en symbol som är positivt laddad. Att få ett hjärta av någon betyder att man får kärlek av honom eller henne. Ganska ofta – dock inte lika ofta – kan ett stiliserat hjärta även syfta på hjärtat i kroppslig mening. Det röda hjärtat är det allra vanligast förekommande i olika sammanhang och om du någon gång har klivit in genom dörren till ett utedass av den äldre sorten så har du säkert noterat att det fanns ett litet hjärta utsågat som ett litet titthål i dörren. De allra flesta vet nog att hjärter (”hearts” på engelska) är en av de fyra färgerna som finns i en vanlig kortlek. Hjärtat finns som symbol i så otroligt många olika sammanhang och man vet att där det dyker upp ett hjärta så är det något gott och positivt som förmedlas. Begravningshjärtan i olika former Om du väljer att hedra den person som ska begravas med ett begravningshjärta så är det av allra största vikt att du väljer ditt blomsterarrangemang med största möjliga omsorg. Ditt hjärta kommer nämligen att synas i mängden av andra blommor och kransar och buketter av alla de slag som tänkas kan. Och det kan även sägas på en gång att det finns väldigt många olika varianter på temat hjärta för begravning som man kan välja mellan. Ett ganska smart tips som vi vill dela med oss av är att du – för att det hela ska kunna bli gjort på ett så fint och vackert sätt som möjligt – tar en kontakt med en blomsteraffär för att få råd och hjälp med att skapa ditt begravningshjärta. På så sätt så kan du nämligen få professionell hjälp att designa ditt hjärta på absolut bästa sätt. Du kan bland mycket annat diskutera formen på ditt hjärta och inte minst vilken typ av blommor som det ska innehålla.

Blommor i lite olika färger kan också ha en effekt som känns uppiggande. Kombinationer av rosa, blått och gult kan ge lite gladare känsla. Stämningen blir mer positiv och hoppfull. Effekten av olika färger är också något som lockar på uppmärksamhet. De som är med får något att vila ögonen på och då känns stunden kanske lite lättare.

Vackra effekter

Ett begravningshjärta kan komma med effekter som gör att man tittar en extra gång på det. Hjärtat som form ger ju möjlighet till utveckling. Botten kan till exempel ha en liten svans som sticker ut och ger en spetsigare hjärtform. Det går också att lägga till sådant som sprötar ut så att hjärtat får mer liv.

Vi ordnar med vackra begravningshjärtan som är designade för att påverka stämningen vid begravningen på ett positivt sätt. De är mycket bra val oavsett om du kommer att medverka eller om du inte kan komma till begravningen och vill visa ditt deltagande med begravningsblommor.

Produkter
Övrigt