Skicka blommor med leverans samma dag -  Stort utbud

Rosor att skicka som blombud Sverige

Rosor värmer hjärtan

En enkel ros säger allt det som hjärtat rymmer. De allra flesta har någon form av förhållande till blomman som kan sägas vara kärlekens symbol. Men det behöver inte röra sig om passion och romantisk kärlek. Rosorna finns ju i många olika färger och variationer. En stor bukett rosor till mamma eller bästa väninnan är en varm gest som uppskattas.

Rosor är elegans och värme

Det är intressant att se hur buketter med rosor alltid tycks komma med en särskild värme. Detta även då det kanske rör sig om vita begravningsrosor. Formen på blomman är mjuk och det är så pass ingraverat i vår kultur att det rör sig om en kärleksblomst att vi associerar till detta.

Men rosorna är inte bara kärlek och värme. De står också för elegans. Det ser du snabbt om du tar en titt på våra rosbuketter. Det är inte svårt att skapa något lyxigt och vackert då huvudblomman har en så ståtlig karaktär. Det här är ett perfekt val då du vill visa prov på din goda smak med blommor som strålar.

För frieriet så är rosen fantastisk

När rosen kommer fram så vet hon vad som är på gång. Rosorna blir pricken över i då kärlek ska förkunnas. Kanske bidrar de till att det blir ett definitivt ja! Rosen är också en blomma som kan förstärka känslan av kärlek och samband. Att då och då skicka en eller flera rosor till personen som betyder mest för dig är en viktig investering i ert förhållande.

Spännande kombinationer och vackra buketter

Rosbuketten kan varieras i färg och form. Ta en titt på våra arrangemang och välj den som passar bäst. Det går att kombinera rosorna med andra blomster som nejlikor för mer effekt men det är inte nödvändigt.

Våra buketter är gjorda med tanke på att buketten ska vara vacker och enkel att ställa fram i en vas. Med kreativitet och känsla för rosens unika utstrålning så skapar våra florister helt fantastiska buketter som du kan se på bilderna här på sidan.

Några viktiga tips för rosorna

Det går att torka rosor för att bevara buketten och den kärlek som den symboliserar. Men tänk på att rosbuketten kan leva mycket längre om du sköter den på rätt sätt. Glöm inte bort att byta vatten då och då. Ställ buketten svalt så kommer den att hålla sig fin längre!

Produkter
Övrigt