Skicka blommor med leverans samma dag -  Stort utbud

Torkade blommor/växter - Skickas med paket

Frakt endast 79 kr!

I denna kategori finns ett utbud av torkade blommor och växter som skickas hem till mottagaren i fina anpassade kartonger som förankrar och skyddar växten under transport. Levereras direkt från grossistens depå i Ulricehamn.


OBS! För detta sortiment gäller följande: 

Levereras till hela Sverige inom 2-4 vardagar.

Inga leveranser helger och måndagar.

Stopptid vardagar för att kunna lämna depån samma dag: 13:00.

Beställningar som kommer in fredagar och helger kan lämna depån tidigast följande måndag.

Hemleverans utan kvittens via DHL, PostNord eller Early Bird.

Skicka torkade blommor och växter med blombud

Vill du skicka ett annorlunda blombud som är kreativt och som kommer att hålla länge? Då ska du välja torkade blommor och växter som levereras i fina kartonger. Det är vackert att smycka med torkade blomster och växter och det här är ett blomsterbud som kommer att minnas länge eftersom växterna håller så länge.

Skicka torkade blommor och växter

Det är enkelt att skicka torkade blommor och växter med oss. Du börjar med att se på de olika varianterna. På bilderna ser du hur de torkade blommorna ser ut. När du beställer kommer de torkade växterna att skickas till adressen du anger i en fin kartong.

Du kan räkna med 1-2 dagars leveranstid om du beställer blommorna måndag till torsdag. Om du beställer blombudet med torkade blommor från fredag till söndag blir leveranstiden 2-3 dagar. Blommorna kommer att levereras som paket direkt till mottagarens dörr. Det gör leveransen lätt att hantera och blommor och växter ligger skyddat.

Skicka torkade blommor över hela Sverige

När du tänker att någon du vill glädja med blombud är så långt bort från dig ska du veta att det inte är någon match för oss. Vi kan leverera blommor över hela Sverige. Du gör din beställning från Lund men blommorna levereras inom några dagars tid i Luleå.

Det är inte svårt att beställa och vi finns här med support om du skulle ha några frågor. Dessutom ska du tänka på att du faktiskt kan beställa blommorna utomlands. Om du vill skicka torkade blommor hemma i Sverige när du är utomlands är vi ett perfekt val. Allting fungerar ju direkt online.

Dekorera med torkade blommor

Anledningen till att många väljer torkade växter och blommor hellre än färska blomster för blombud är att de är så fina att dekorera med. Torkat vete i en vas för tankarna till en vacker svensk sommaräng. Den känslan kan du ha året runt.

De torkade blommorna förblir fina länge. Hanteras de på rätt sätt kan de fungera som dekoration så länge som du vill.

Några exempel på torkade växter som är fina att se på är:

  • Vete
  • Bomull
  • Trollhassel
  • Videkvistar
  • Lavendel
  • Björkris

Det går också att skapa torkade blombuketter med ingredienser som inte är växter eller blommor. Ett gott exempel på detta är påfågelsfjädrar som med sin vackra färg lyser upp varje rum. Då de står i en vas påminner fjädrarna om blommor!

Ett knippe drivved kan också se helt fantastiskt ut då det samlas som en bukett och ställs i en vas eller läggs som dekoration på en hylla eller byrå. Våra duktiga florister vet hur man skapar konstverk med olika naturliga material.

Fördelar med torkade växter och blommor

Den främsta fördelen med att skicka torkade blommor är att de förblir fina utan vatten. Den som ibland skickar krukväxter för att det är så trist att buketter dör inom några dagars tid kan också ha torkade växter eller rosboxar som alternativ.

Buketten som du skickar kan bli stående som en dekoration i flera års tid. Det slår ju vanliga blombuketter med hästlängder. Även om den som får färska rosor från dig väljer att torka dessa är det inte säkert att det blir lika fint som när du skickar torkade blommor som hanterats av proffs på detta.

En stor fördel med att skicka torkade växter är att de är enklare att hantera. När du inte är säker på om den som ska få blombudet är hemma samma dag kan paketet ligga kvar vid dörren. Innehållet skadas inte så länge som det ligger på en skyddad plats. Det gör det lite lättare för dig som skickar blommorna.

För den som är allergisk mot starka dofter kan de torkade blommorna bli ett perfekt val. De kommer inte att ha en stark doft men ger samma fina känsla som då det kommer en buketter med levande blomster.

Vad kostar det att skicka torkade blommor?

Det här beror en hel del på vad du vill skicka. Ett enkelt björkris är inte dyrt och det är otroligt vackert. Om du däremot väljer en kreation som ett blomstermoln kommer det att kosta mer. Det här är torkade blommor som kan hängas upp i likhet med en lampa. Det tar mer tid att förbereda och inkluderar flera fina blommor och växter. Då kan det bli tal om över tusen kronor och mer.

Du kan alltid hitta torkade blommor till en budget som du har råd med. Oavsett vad du väljer kan du lita på ett gediget hantverk och en presentation som imponerar. Det kommer att se ut som på bilderna så välj det du tycker är fint om du inte är säker på mottagarens favorit.

Går det att skicka torkade växter med vas?

Det går att skicka med vas så att den som får de torkade växterna och blommorna lätt kan ställa fram dessa. Vi har många fina vaser som du kan se på våra bilder. De kan passa perfekt i färg tillsammans med växterna och då blir det ett färdigt konstverk.

Om du tänker att den som ska få blommorna helst själv väljer hur de ska presenteras behöver du ju inte skicka med vas. Det är en smakfråga men många väljer att skicka i vasen för att detta ger en mer komplett känsla.

Kom ihåg att ge rätt adress

Något som är viktigt oavsett om du skickar färska blommor eller torkade är att vi får rätt adress. Det kan alltid bli förseningar om du inte förser oss med den information som vi ber om i beställningsformuläret.

Du kan hålla kontakten med oss för att få veta hur det går med blombudet. På så vis kan du undvika att fråga den som du ska överraska om blommorna har kommit fram. Du kan vänta på att få höra deras glada utrop över telefon så snart som de torkade blommorna har kommit. Fast du vet på ett ungefär när det blir tack vare kontakten med oss.

Produkter
Övrigt