Skicka blommor med leverans samma dag -  Stort utbud

Skicka rosor med blombud i Sverige

Rosor värmer hjärtan

En enkel ros säger allt det som hjärtat rymmer. De allra flesta har någon form av förhållande till blomman som kan sägas vara kärlekens symbol. Men det behöver inte röra sig om passion och romantisk kärlek. Rosorna finns ju i många olika färger och variationer. En stor bukett rosor till mamma eller bästa väninnan är en varm gest som uppskattas.

Rosor är elegans och värme

Det är intressant att se hur rosbuketter med rosor alltid tycks komma med en särskild värme. Detta även då det kanske rör sig om vita begravningsrosor. Formen på blomman är mjuk och det är så pass ingraverat i vår kultur att det rör sig om en kärleksblomst att vi associerar till detta.

Men rosorna är inte bara kärlek och värme. De står också för elegans. Det ser du snabbt om du tar en titt på våra rosbuketter. Det är inte svårt att skapa något lyxigt och vackert då huvudblomman har en så ståtlig karaktär. Det här är ett perfekt val då du vill visa prov på din goda smak med blommor som strålar.

För frieriet så är rosen fantastisk

När rosen kommer fram så vet hon vad som är på gång. Rosorna blir pricken över i då kärlek ska förkunnas. Kanske bidrar de till att det blir ett definitivt ja! Rosen är också en blomma som kan förstärka känslan av kärlek och samband. Att då och då skicka en eller flera rosor till personen som betyder mest för dig är en viktig investering i ert förhållande.

Spännande kombinationer och vackra buketter

Rosor kan varieras i färg och form. Ta en titt på våra arrangemang och välj den som passar bäst. Det går att kombinera rosorna med andra blomster som nejlikor för mer effekt men det är inte nödvändigt.

Våra buketter är gjorda med tanke på att buketten ska vara vacker och enkel att ställa fram i en vas. Med kreativitet och känsla för rosens unika utstrålning så skapar våra florister helt fantastiska buketter som du kan se på bilderna här på sidan.

Några viktiga tips för rosorna

Det går att torka rosor för att bevara buketten och den kärlek som den symboliserar. Men tänk på att rosbuketten kan leva mycket längre om du sköter den på rätt sätt. Glöm inte bort att byta vatten då och då. Ställ buketten svalt så kommer den att hålla sig fin längre! Är du intresserad av torkade blommor? Då ska du kolla in vårt sortiment med torkade blommor och växter!

Rosor på nätet

Finns det över huvudtaget någonting på denna planet som med rätta kan anses vara vackrare än en ros?
En ros – vare sig den är klassiskt röd eller av någon annan färg – har en fullständigt unik förmåga att ge uttryck för ord som vi människor annars har så svårt för att hitta och sedan formulera. Rosen är på något sätt förknippad med både onda och goda ting, inte minst inom litteraturhistorien.
Ta bara Törnrosa som ett exempel på detta med rosen som en symbol för det onda. Här framställs rosen som en taggig och ondsint blomma. Å andra sidan finns det ett flertal exempel på hur rosen har varit i det godas tjänst. Ett exempel på detta är hur William Shakespeare i sitt drama om Romeo och Julia låter rosen få uppkallas till ära för någon. Rosen har även spelat en viktig och central roll i flera av de stora världsreligionerna, inom såväl kristendomen som islam och buddhismen. Rosen som kärlekssymbol Rosen som kärlekssymbol har en mycket lång historia.

Den röda rosen har genom historien alltid haft en särställning som en symbol för den erotiska kärleken mellan en man och en kvinna. Denna historia kan spåras tillbaka till den antika grekiska mytologin där den fysiska kärleken mellan Adonis och Afrodite kom att gestaltas av just en röd ros. Vill du på ett synbart och tydligt sätt visa den du älskar hur mycket han eller hon betyder för dig så finns det inget starkare sätt att göra det på än genom att skänka honom eller henne en ros som är lika röd som ditt eget hjärteblod. Skicka rosor på nätet Att rosen är en tydlig kärlekssymbol råder det alltså inga som helst tvivel om. Att skicka en eller flera röda rosor är inte bara en vacker gest utan är också en mycket uppskattad gåva att få. Rosen är inte bara vacker att se på, utan den luktar också väldigt gott.

Har du någon gång klivit in i ett rum där en stor bukett med fräscha rosor i olika färger har stått i en vas på bordet så vet du hur vacker en sådan bukett är och hur fantastiskt gott den doftar. Numera kan du utan minsta problem skicka rosor på nätet. Hos Flowerhouse kan du få all den hjälp du behöver för att kunna skicka rosor på nätet till någon som du anser skulle vara i behov av en sådan fin uppmuntran.

Produkter
Övrigt