Skicka blommor med leverans samma dag -  Stort utbud

Blommor till nyfödda att skicka som blombud Sverige

Blommor till nyfödda älsklingar

Det kommer ett meddelande till din telefon och du får se en bild på den nya personen som nu har kommit till världen. Din första reaktion är att skicka en massa hjärtan och smiley-gubbar som pussar. Men nästa reaktion bör vara att skicka blommor till nyfödda. Det är klart att den lilla bebisen inte kan ha så stor glädje av buketten som kommer med blombud. Men det kommer föräldrarna att ha!

Blommor till nyfödda är så kärleksfulla

Det är mycket som händer direkt efter en födsel. Det vet du kanske själv om. Det spelar ingen roll om det är det första barnet eller ett syskon. Tiden direkt efter födseln är så full av tankar. Det sägs att den tredje dagen är som svårast för mamman då hormoner ställer till med en massa olika känslor och tårar. Försök alltså att få iväg ditt blombud till den tredje dagen efter födseln!

Att få en bukett efter att ha fått barn är underbart. Det påminner om att det finns folk som bryr sig om och delar glädjen. Om det är något som föräldrar tycker om att göra så är det att dela med sig av sina erfarenheter. Blommor till nyfödda får en så vacker effekt av vänskap och kärlek.

Det blir finare på rummet

Något som inte är mindre viktigt är att det faktiskt blir mycket finare på rummet med blommorna som du skickar. Det kan kännas lite väl kalt i ett sjukhusrum som byter gäster med jämna mellanrum. Blommorna gör det mer personligt och ger rummet en varm och inbjudande känsla. Om du hör att barnet nu är på väg så kanske du vill beställa blommor till nyfödda så att de är redo när föräldrar och barn når rummet som de ska vila upp sig i.

Tillbehör till blommorna

Kom ihåg att vi kan ordna med tillbehör som passar bra ihop med blommor till nyfödda. Det kan till exempel vara fint med ballonger. De skapar en glad stämning och passar ju särskilt bra då det är barn som firas. Det går också att lägga till nallar. Nallar är mycket populära då det ska skickas blommor till nya bebisar.

Kanske sparas nallen tills barnet är stort nog att leka med den. Blommorna fotograferas och de koms ihåg för resten av livet. Välj en fin bukett och få iväg den nu när du kan gratta till den nya bebisen!

Produkter
Övrigt