Skicka blommor med leverans samma dag -  Stort utbud

Vem skickar kondoleansblommor?

Alla som vill visa att de bryr sig vid ett dödsfall kan skicka kondoleansblommor. Det här är faktiskt en otroligt fin gest som kan betyda mer än att till exempel skicka en begravningskrans. Om du undrar om du kan skicka kondoleansblommor till folk som du kanske inte ens känner är svaret ja. Det är mänskligt att bry sig om och det är väldigt fint för de som sörjer att få veta att du finns där.

Kondoleansblommor är bra när vi inte kan göra något

Vid ett dödsfall är det många som känner sig hjälplösa. Detta särskilt då du inte är en del av den närmsta familjen eller de närmsta vännerna. Du känner att du vill ge ditt stöd men vet inte riktigt hur. Om det här är en beskrivning som stämmer in på dig så ska du veta att det verkligen passar bra att skicka kondoleansblommor.

Som arbetsgivare bör du skicka blommor vid dödsfall

Om du är arbetsgivare till en person med dödsfall i familjen så är det inte bara möjligt utan god ton att skicka kondoleansblommor. Det spelar ingen roll att du inte ens kan namnet på den som gått bort. Relationen mellan arbetsgivare och anställd mår bra av att chefen visar den här typen av omtanke.

Om det är en känd person som gått bort

Det händer förstås också att vi upplever sorg och deltagande när kända personer går bort. Här kanske det handlar mer om att vilja markera att det här är en person som kommer att saknas än att försöka stötta familjen.

Du kan absolut skicka kondoleansblommor när en känd person som du har beundrat avlider. Du får försöka lirka ut var dessa blommor ska skickas vilket inte så sällan meddelas i medier där man talar om dödsfallet.