Skicka blommor med leverans samma dag -  Stort utbud

Kondoleansblommor att skicka som blombud Sverige

Kondoleansblommor med rätt känsla

När någon du känner har drabbats av sorg så kan det vara svårt att veta vad som ska göras eller sägas. Det finns ju inte så mycket att säga som kan göra skillnad på det som har hänt. Men det finns kondoleansblommor och de talar om att du verkligen beklagar sorgen. Vi har kondoleansblommorna som har rätt känsla med form och färg som skänker tröst till de som sörjer.

När ska man skicka kondoleansblommor?

Det vanligaste är att man skickar kondoleansblommor så snart som det meddelas om dödsfall. Du måste alltså inte vänta tills begravningen för att skicka blommorna. När du hör om dödsfallet så kan du genast beställa din bukett och skicka den hem till de som sörjer.

Om det har gått lite längre tid sedan dödsfallet så går det också bra att skicka blommorna för att uttrycka ditt deltagande. Men då ska du beakta att det kanske snart är dags för begravning. I sådant fall så kan det vara bättre att skicka en krans till begravningen.

Blommor kan du alltid skicka. Även om det har gått en vecka eller två sedan personen gick bort så kommer ditt blombud att uppskattas stort. Om du först nu fick veta så är det ju bara naturligt att du först nu visar ditt deltagande. Det kan du ju också tala om i hälsningen där du beklagar sorgen.

Hur ska blommorna se ut?

Vi har lång erfarenhet av att ordna med kondoleansblommor och vet precis hur buketter och dekorationer ska bindas för att ge den rätta känslan. Dels så är det viktigt att vara lite försiktig med färger. Dels så bör former vara mjuka och behagliga att se på. Det här är blomster som ska döva smärta och sorg.

Kondoleansblommorna behöver inte ta stor plats. Tanken är att de med sin skönhet bidrar till en stämning som gör det lite lättare att handskas med sorgen. Ta en titt på våra blommor som du kan skicka för att visa deltagande och se hur de alla är mjuka och mycket finkänsliga.

När du inte har orden och tycker att det känns svårt att kontakta den som har drabbats av stor sorg så är blommorna allt som behövs för att visa hur mycket du bryr dig. Det är en gest som kommer att uppskattas så se till att få iväg dina kondoleansblommor med en fin hälsning.

Produkter
Övrigt