Skicka blommor med leverans samma dag -  Stort utbud

Kondoleansblommor att skicka som blombud Sverige

Kondoleansblommor med rätt känsla

När någon du känner har drabbats av sorg så kan det vara svårt att veta vad som ska göras eller sägas. Det finns ju inte så mycket att säga som kan göra skillnad på det som har hänt. Men det finns kondoleansblommor och de talar om att du verkligen beklagar sorgen. Vi har kondoleansblommorna som har rätt känsla med form och färg som skänker tröst till de som sörjer.

När ska man skicka kondoleansblommor?

Det vanligaste är att man skickar kondoleansblommor så snart som det meddelas om dödsfall. Du måste alltså inte vänta tills begravningen för att skicka blommorna. När du hör om dödsfallet så kan du genast beställa din bukett och skicka den hem till de som sörjer.

Om det har gått lite längre tid sedan dödsfallet så går det också bra att skicka blommorna för att uttrycka ditt deltagande. Men då ska du beakta att det kanske snart är dags för begravning. I sådant fall så kan det vara bättre att skicka en krans till begravningen.

Blommor kan du alltid skicka. Även om det har gått en vecka eller två sedan personen gick bort så kommer ditt blombud att uppskattas stort. Om du först nu fick veta så är det ju bara naturligt att du först nu visar ditt deltagande. Det kan du ju också tala om i hälsningen där du beklagar sorgen.

Hur ska blommorna se ut?

Vi har lång erfarenhet av att ordna med kondoleansblommor och vet precis hur buketter och dekorationer ska bindas för att ge den rätta känslan. Dels så är det viktigt att vara lite försiktig med färger. Dels så bör former vara mjuka och behagliga att se på. Det här är blomster som ska döva smärta och sorg.

Kondoleansblommorna behöver inte ta stor plats. Tanken är att de med sin skönhet bidrar till en stämning som gör det lite lättare att handskas med sorgen. Ta en titt på våra blommor som du kan skicka för att visa deltagande och se hur de alla är mjuka och mycket finkänsliga.

När du inte har orden och tycker att det känns svårt att kontakta den som har drabbats av stor sorg så är blommorna allt som behövs för att visa hur mycket du bryr dig. Det är en gest som kommer att uppskattas så se till att få iväg dina kondoleansblommor med en fin hälsning.

Därför ska du skicka kondoleansblommor

Om du inte är säker på hur du bör fira en vän så ska du veta att blommor kommer att sitta helt rätt. Det finns många anledningar till att du bör skicka kondoleansblommor till vänner. Du kan skicka även då det inte är tal om uppvaktning eller något annat särskilt.
Med blommorna så stärker du er vänskap och du skapar riktigt god stämning.

Skicka kondoleansblommor för att ge hälsa
Med ett blombud så kan du ge ren hälsa. Inte bara för att den som får kondoleansblombuketten givetvis blir mycket glad. Om du väljer blommor som är kända för att dofta gott och så grönt som renar luften så kan det faktiskt bidra till bättre hälsa.
Med blombudet så säger du så mycket och det är ett tecken på verklig omtanke.

Ingen glömmer kondoleansblommorna

Det kan ha gått hur många årtionden som helst sedan bröllopet. Du minns inte vem som gav er vad, men du minns att din bästa väninna i ett annat land skickade en stor bukett. Den tog du en bild av och bilden påminner dig fortsatt om hur fint det kändes. Ingen glömmer blombudet och det är en annan anledning till att skicka blommor då du vill fira eller bara visa uppskattning. Det är en form av present som förvisso till sist vissnar och slängs men som alltid finns kvar i minnet. Blommorna passar alla Ibland så är det svårt att välja en bra present. Men med blommor så blir det aldrig svårt. Du kan skicka blomsterbudet då du vill säga tack. Då kanske det blir en lite mindre bukett än då du skickar kärlek till din fru.
Kondoleansblommorna är alltid rätt, och det är bara att se till att det blir färger och ett arrangemang som passar tillfället. Om du inte själv är säker på vad som kommer att bli bäst så kan du följa riktlinjerna hos floristen. Du klickar in på den kategori som stämmer bäst och så får du lämpliga förslag. Sedan så är det bara att beställa så att kondoleansblommorna kommer fram i tid.

Det går fort

Om du väljer att skicka kondoleansblommor via nätet så går det mycket fort. Då ordnar det sig även om du hade glömt bort en namnsdag eller annat minst lika viktigt. Du kommer aldrig att behöva skämmas över att alla andra kom ihåg. Med blombud online så ger du känslan av att ha planerat överraskningen länge. Det imponerar och värmer! Blommorna är en elegant gest Med blommor så visar du din goda smak. Ingen har något emot att få ett blomsterbud. Buketten ställs fram på synlig plats och fler får veta att du hade tänkt till. En så liten sak blir snabbt stor och det är något som du kan vara stolt över. Din gest är elegant och den sprider glädje. Det är anledning nog till att skicka kondoleansblommor till vänner och familj!

 

Kondoleansblommor med elegans och hjärta

När någon annan sörjer kan du visa att du bryr dig om med kondoleansblommor. Det här är blommor som är till för att visa stöd och omtanke. De är vackra och lättsamma att se på. Med en bukett kan du erbjuda den som just nu är ledsen ett knippe energi och kärlek. Det är så enkelt men något som ni båda kommer att minnas för resten av livet.

Kondoleansblommor från ditt hjärta

Vad ska man göra när någon man känner är riktigt ledsen till följd av dödsfall? Det går ju inte att få den avlidne att komma tillbaka. Att skoja bort den ledsna situationen är heller inte lämpligt. Med kondoleansblommor känner du att du gör något. Det handlar inte om att försöka ändra situationen utan om att göra den lite finare och tryggare.

När du skickar kondoleansblommor talar du i grund och botten om att du också känner med personen som sörjer. Att han eller hon har en vän i dig. Du kanske inte kände den som gick bort men du förstår att det är rysligt tråkigt att behöva säga farväl för evigt.

Bara det att du tog dig tid till att välja blommor för att visa att du bryr dig värmer. Det kan göra stor skillnad för den som just nu är mitt uppe i det tunga sorgearbetet. Detta gäller oavsett om dödsfallet var väntat eller om det kom som en blixt från klar himmel.

Vilka blommor passar för sorg?

Du kan ta en titt på våra rekommendationer för kondoleansblommor. Det är utvalda buketter med blommor som passar sorg vad gäller färg och ton. Buketterna går i vitt och i milda färger. Det lite dova kan kännas mildrande men det blir inte för tungt eftersom vi ser till att buketten binds med en form som också påverkar intrycket av den.

Det finns kondoleansbuketter som är stora och burriga med härliga inslag av mjuka blommor. Det finns enklare kreationer med några få blommor och en form som känns mycket elegant och stämningsfull.

Du kan ta en titt på bilderna och välja den kondoleansbukett som du tycker känns rätt. Med blommor är det just så att det som känns rätt också blir rätt. På bilderna ser du precis hur buketten kommer att te sig.

Du kan också se på buketter från andra kategorier. Det finns ingen lag som säger att buketten måste ha etiketten kondoleans för att uppfattas som deltagande. Du kan se på möjliga blommor inom andra kategorier eller kanske gå i enlighet med din budget.

Vi är säkra på att du kommer att finna något som passar perfekt. Därefter är det bara att göra en beställning och låta oss få veta vem blommorna ska skickas till.

Kan alla skicka blommor till den som sörjer?

Det går inte att säga att det finns situationer då det inte skulle passa att skicka blommor. Även om du inte tillhör den närmsta familjen eller är en nära vän kan du välja att skicka kondoleansblommor då du får höra om dödsfallet.

För dig som känner att du inte hör hemma på begravningen men ändå vill visa ditt stöd är det här den perfekta lösningen. Du tränger dig inte på men kan vara säker på att din tanke uppskattas.

Det är väldigt ovanligt att folk som sörjer tycker att det är opassande med blommor från bekanta och mindre bekanta. Tvärtom är det så fint att känna att det finns de som bryr sig. Det kan komma som en överraskning som gör det lite lättare att orka med den tunga tiden inför och efter begravning.

Vart ska du skicka kondoleansblommorna?

Kondoleansblommor är ju till för en person som just nu sörjer. Var finns den personen? Det vanligaste är att man skickar kondoleansblommorna hem till personen som sörjer. I vissa fall kanske detta inte är möjligt.

Du får ta reda på var personen som du vill skicka kondoleansblommor till är just nu. Om det är så att det kommer att hållas en minnesstund kanske du vill skicka begravningsblommor direkt till begravningen och visa ditt deltagande på detta vis.

Att skicka till en arbetsplats kan tyckas vara vänligt men tänk på att det kan leda till känslor som personen kanske inte vill uppleva på jobbet. Dina kondoleansblommor påminner ju om att någon har gått bort. På jobbet kan det vara så att den som sörjer helst vill tänka på helt andra saker.

Fyll i rätt information

När du väl har bestämt dig för var du vill skicka blommor för kondoleans ska du vara noga med att fylla i beställningsformuläret på rätt sätt. Det här är inte svårt och det krävs inte många steg för att skicka.

Tänk på att ange rätt namn och adress. Du kan också ge oss ditt telefonnummer. Det går att spåra vad som händer med ditt blomsterbud och du kan alltid kontakta oss för att få veta hur det går.

Skicka kondoleansblommorna till annan stad

När någon du känner har förlorat en anhörig och ni bor långt bort från varandra kommer kondoleansblommorna väl till pass. Det kan ju vara svårt att åka till den andra staden för att ge en kram. Blommorna är kramen som du så gärna vill ge!

Vi ordnar med kondoleansblommor över hela Sverige. Det betyder att du kan sitta i Malmö och få dina blommor levererade till en adress i Kiruna om du vill det. Med lokala florister ser vi till att varje bukett binds med stor skicklighet och med fräscha blommor.

Faktum är att vi även kan hjälpa till med blombud utomlands. Det kan vara något att kika på om det är så att den du vill trösta är i ett annat land. För dig som själv inte är i Sverige men vill trösta en vän eller familjemedlem som är det är det precis lika enkelt. Beställningar gör du enkelt via vår hemsida på dator eller telefon vart du än befinner dig i världen.

 

Produkter
Övrigt