Skicka blommor med leverans samma dag -  Stort utbud

Vad kostar ett blombud?

3 saker som påverkar vad ett blombud kostar är:

De blommor du väljer

Det blir dyrare med exklusiva blommor och vissa blomstersorter är billigare under en viss tid på året. Rent allmänt så kan du räkna med att få betala mellan 100 och 200 kronor för ett par rosor beroende på färg och storlek.

Om du vill skicka en bukett med lite olika snittblommor så kan det bli allt från ett par hundralappar och uppåt. Det här beror ju på vad som ingår i buketten och hur stor den är. Det kan också bli en lägre kostnad om Flowerhouse.se har ett särskilt erbjudande på en viss bukett.

Torkade blommor med vackra vaser kostar normalt sett mycket mer än ett enklare blomsterbud. Det beror på att det här en form av inredning som kan skickas med blomsterbud.Priset för leverans

Leverans av blombud ingår inte i priset på buketten utan läggs till i kassan som en separat post. Fraktkostnaden ligger på 99 kr till de flesta orter men det kan ibland kosta mer om det är ett längre avstånd mellan mottagarens adress och närmaste blomsterbutik. Budavgiften ändras i de fallen i kassan efter att man har skrivit in mottagarens postnummer och ort under leveransuppgifterna.

Kostnaden för blomsterbudet kan alltså komma att bero på hur långt det ska köras. Om du ska skicka blommorna långt från en stadskärna så kan det bli en dyrare leverans. Det får du vara medveten om.

Om du vill ha expressleverans

Det är också viktigt att skilja på pris för blombud som levereras enligt vanlig standard och vad det kostar med blombud som är express. Expressbud är dyrare men det kan det ju vara värt när du inser att du har glömt något viktigt.

Särskilda arrangemang och tillbehör

Sist men inte minst måste vi nämna att frågan vad kostar ett blombud också får ett svar som beror på hur detta blombud ska se ut. En bukett kan ju smyckas med cellofan, nallar och mer. Du kanske väljer att skicka blommor med choklad. Då kan det förstås landa på ett pris som innebär flera hundralappar, kanske mer.