Skicka blommor med leverans samma dag -  Stort utbud

Vad kan jag skriva på en kondoleansbukett?

När du skickar blommor för att visa ditt deltagande så säger blommorna allt som behöver sägas. Men du vill förstås gärna skriva att det är du som skickar kondoleansblommorna och då blir det också fint med ett litet meddelande. Men vad kan du skriva på en kondoleansbukett? Det finns många fina fraser som kan passa.

Vad vill du uttrycka med kondoleanstexten?

För att välja vad du ska skriva på en kondoleansbukett är det klokt att du påminner dig om syftet med dessa blommor. Det handlar om att visa deltagande i sorgen. Du behöver inte säga att du är ledsen eller känner sorg. Istället vill du visa att du bryr dig om den som har mist en nära anhörig eller nära vän.

Olika sätt att skicka kondoleanshälsning på

När du skickar kondoleansbukett är det förstås enklast att få med kondoleanstexten på det kort som kommer med blommorna. Det kallas också för ett sorgekort. Alternativt kan du skicka ett separat brev med eller separat från blommorna. Har du mycket att säga kanske det blir ett bättre val.

Det går också att skicka sms, whatsapp eller ringa för att visa deltagande efter dödsfall. Men om du nu skickar blommor så är det förstås enkelt nog att skicka en väl passande mening och skriva under med ditt och flera namn.

Förslag på kondoleanstexter:

  • Du är i våra tankar
  • Kramar och kärlek
  • Vi deltar i sorgen
  • Vi finns här när du behöver oss
  • Jag tänker på dig
  • Varma kramar till er

Kom ihåg att blommorna säger det mesta. Du behöver inte mer än kort rad som talar om vem blommorna kommer från. Det kanske till och med räcker med ett enkelt ord som kärlek och så din underteckning.