Skicka blommor med leverans samma dag -  Stort utbud

Skicka blommor till begravning

Skicka blommor till begravning när du inte kommer

När det blir begravning och du inte kan komma så kan det kännas mindre trevligt. Detta särskilt om det handlar om goda vänner som gärna hade sett ditt stöd under minnesstunden. Men du kan visa ditt stöd trots att du inte är där. Genom att skicka blommor till begravning så visar du att du är där i tanken och att du bryr dig om.

Skicka blommor till begravning – krans eller bukett?

Det finns lite olika val av blomsterarrangemang till en begravning. Förutsatt att du inte tillhör den närmsta familjen så är det inte så att du behöver ta hand om smyckning av lokal eller kista. Då blir det antagligen bäst att skicka blommor till begravning i form av krans eller bukett. De flesta samlingslokaler för begravningar har vaser och platser för buketter så du måste inte välja kransen.

Begravningskransar har dock flera fina fördelar. De är enkla att hantera och de kan läggas inomhus såväl som utomhus. Med kransen så säkrar du att dina blommor kommer att placeras på ett synligt sätt och det är viktigt.

I och med att du inte själv kan komma så gäller det att de andra som finns på plats ser att du faktiskt har skickat blommor. Buketten kan komma lite i skymundan då den kanske står på ett sätt som gör att man inte går fram och läser hälsningen.

Din hälsning på begravningsblommorna

Med blommor på begravningen så säger vi farväl på ett stämningsfullt sätt. Hälsningen kan ibland ses som överflödig. Alla förstår ju vad blommorna innebär. Men just när du inte själv kan komma och räcka över blommorna så är det viktigare än någonsin att de har en tydlig hälsning.

Begravningskransen kommer med ett band där det kan stå en liten hälsning. Här kan du skriva ditt och fler namn. Kanske vill hela din familj vara med om försändelsen och då ska det framgå av hälsningen.

Det finns standardfraser som man använder för att skicka blommor till begravning. Om du är osäker på vad dessa är så kan du alltid fråga om detta direkt online innan du beställer blommorna. Då kan du få förslag så att det blir rätt ton och budskap.

Försök inte vara för kreativ med den här typen av blommor. Skämt vid begravningen blir sällan särskilt lyckat. Fokusera istället på att vara seriös och hjärtlig. Det kommer alla som ser din hälsning att uppskatta.

Skicka blommorna till rätt lokal!

Det här kan inte sägas nog så många gånger. Du måste ange rätt adress då du ska skicka blommor till begravning. När beställningen väl är gjord och blommorna är på väg så är det svårt att ändra adressen. Om du inser ditt fel försent så kanske blommorna inte ens kan komma fram i tid. Det är ju verkligen trist då du trots allt har ansträngt dig för att visa att du bryr dig i en stund som är svår för många.

Produkter
Övrigt