Skicka blommor med leverans samma dag -  Stort utbud

Kan jag skicka blommor till sjukhus?

Det går för det mesta mycket bra att skicka blommor till sjukhus. På avdelningar som BB är det ju standard att ta emot blomsterbud till nyblivna föräldrar. Men det finns avdelningar på sjukhus där man av olika anledningar inte kan ta emot blommor.

Innan du skickar blommor till sjukhus bör du alltså ringa den aktuella avdelningen och fråga hur det ser ut hos dem. Om du skulle skicka till en avdelning där man inte kan ta emot blommor så är det inte möjligt att ändra på försändelsen i efterhand. Då får du kanske själv försöka hämta upp blommorna där de kan lämnas av.

När det inte går att skicka blommor till sjukhus

Om det är så att du inte kan skicka blommor till en avdelning till exempel för att man där behandlar patienter med allergier och liknande så finns det andra lösningar. Du kan till exempel försöka ta reda på när patienten kommer hem och då skicka blommorna.

Eller så kan du skicka något som är tillåtet. Ett blombud kan ju vara utan blommor om du skickar ballonger och choklad. Det bör vara tillåtet även på avdelningar där man normalt sett inte släpper in blommor.

Tänk på att kolla tider

Det är också klokt att ta reda på om det finns tider då det passar bättre med blomsterförsändelser. Detta kan du ta reda på genom att ringa det sjukhus och den avdelning som du vill skicka blommor till.

Det är svårt att hålla en exakt tid för blomsterbud men visst går det att försöka anpassa till en viss tidsperiod på dagen då avdelningen föredrar att få den här typen av försändelser.