Skicka blommor med leverans samma dag -  Stort utbud

Kan jag skicka blommor till BB?

När ett barn har fötts är det många som är glada. Om du tillhör de som gärna vill visa din delade glädje så kan det vara fint att skicka blommor till BB. Det här är i grund och botten enkelt men det finns en hake. Många mammor lämnar BB relativt snabbt.

Beroende på hur snart du har fått veta att barnet har fötts kan det vara mer eller mindre lägligt att skicka blommor till BB. Du vill ju inte missa mamma och barn så att dina blommor få stå ensamma i ett rum som snart får nya invånare.

Skicka blommor till BB eller bebisen nya hem?

Ett vanligt tips är att skicka blommor hem till de nyblivna föräldrarna hellre än att skicka blombud till BB. Detta särskilt då du är sent ute. Om barnet föddes igår och du beställer så att det finns risk för att blommorna kommer fram imorgon eller senare så kan du inte vara säkert på att de hinner fram i tid.

I det här läget är det helt klart bättre att skicka blommor hem till bebis och föräldrar. Även om mamma och bebis fortfarande är på BB så får de ju en underbar överraskning för hemkomsten. Det kan faktiskt slå lite högre att se en maffig bukett hemma i vardagsrummet där omkring den tredje dagen då många mammor drabbas av hormonstorm och verkligen behöver lite extra uppmuntran.

Glöm inte nalle

Glöm inte bort att du kan skicka med en nalle då du skickar blommor till BB. Det ger buketten lite extra bebiskänsla!