Skicka blommor med leverans samma dag -  Stort utbud

Vad ska jag ge för blommor på alla hjärtans dag?

När alla hjärtans dag kommer är det många som undrar om det blir några blommor i år. Även om de inte säger det så kan det finnas en hemlig önskan om att få ett blombud på alla hjärtans dag. Helst ett romantiskt men det är också fint med vänskapliga blommor på alla hjärtans dag.

Vilken typ av blommor ska du skicka som alla hjärtans dag blommor? Det beror på vem du skickar till och givetvis hur din budget ser ut. Här är punkterna som är bra att tänka på:

Blommor till din partner får gärna vara rosor

När det ska vara alla hjärtans dag blommor till din partner så är det ju en person som du känner och det handlar om kärleksblommor. Då kan du gott välja röda rosor eller rosa. De utstrålar romans och kärlek.

Antalet väljer du i enlighet med smak och tycke. Om ni firar er 20:e alla hjärtans dag tillsammans kanske du ska drämma till med 20 rosor. Det här är helt upp till dig. Det fina med röda rosor är att de känns eleganta och kärleksfulla oavsett antal blommor.

Alla hjärtans dag bukett från en hemlig beundrare

Den hemliga beundraren kan skicka rosor eller nejlikor. Färgen ska givetvis vara röd som i passion och förälskelse. Kom ihåg att det kan vara extra fint med en hälsning som ger en ledtråd. Du skriver alltså inte namn men något annat som gör att personen som får blommorna förstås att någon i dess närhet känner lite extra i hjärtat.

Fina blommor som utstrålar vänskap

alla hjärtans dag skickar vi också blommor till föräldrar och vänner. Det är en dag då det verkligen kan passa bra att visa att vi tycker om. Till vänner kan du vara friare med färg och typ av blomma.

Tänk bara på att röda rosor till en vän kan missuppfattas. Är ni kollegor och inte så nära vänner kanske personen tror att du vill något mer. Det kan bli lite pinsamt. Men om du skickar gula blommor så blir det ju ingen fråga om romans. Skriver du dessutom en liten hälsning om att du uppskattar er vänskap så är det ju helt okej med vilken blomsort som helst.

Till föräldrar kan du skicka röda eller rosa rosor på alla hjärtans dag. De förstår ju vilken typ av kärlek det är fråga om!

Ett blombud som passar din budget!

När du funderar på vad för blommor du ska ge på alla hjärtans dag ska du veta att du alltid kan hitta något som passar din budget. Det är viktigt att du känner dig hel med din blomsterförsändelse. Om du vill skicka till många så är det inte så dumt att välja ett erbjudande där du får råd med fler alla hjärtans dag blommor till alla som du vill uppmärksamma den dagen.