Skicka blommor med leverans samma dag -  Stort utbud

Krukväxter att skicka som blombud Sverige

Krukväxter med blombud

Det är inte så ovanligt att vilja ha en krukväxt hellre än en bukett. Många upplever att det är sorgligt med snittblommor som förr eller senare kommer att dö. Krukväxter är inte för evigt men så kan det kännas. Dessutom så är ett blombud med krukväxten lite mer då själva krukan också är vacker att se på.

Krukväxter som inflyttningspresent

Det finns tillfällen då krukväxten är det perfekta valet. Ett exempel på detta är inflyttningsfesten. Det behöver inte ens bli någon fest för att du ska kunna ta chansen och överraska med blombud. Krukväxter är så trevliga att få då man precis har flyttat. I det nya hemmet så blir det mycket finare och mysigare med krukorna som kan placeras ut på golv och i fönster.

Grönt och med färger

En krukväxt kan vara minst lika inspirerande som ett fång blomster i olika färger. Du kan välja plantor med blommor i vackra färger. Men en planta som enbart går i grönt kan också uppskattas. I en fin kruka så kommer den att kännas elegant. En klassisk krukväxt är enkel att placera.

Ta en titt på de krukväxter som vi kan skicka till den som du vill fira. Vi har flera olika stilar och former. Det gör det lätt för dig att hitta rätt.

Med tanke på skötsel

När du väljer krukväxt som blombud så kan du tänka lite på det där med skötsel. En del växter är enklare att sköta inomhus. Om du vet att personen som helst vill ha en krukväxt inte har så gröna fingrar så är det inte dumt med en växt som är enkel att sköta.

Med tanke på form

Det finns ju lite olika typer av växter i kruka. En del kräver att det finns en krok att hänga upp i medan andra kan vara lite enklare att placera. Om du skickar växten till en person som du inte känner så väl så är det klokt att välja ett arrangemang som kommer att se lika bra ut på bordet som i fönstret.

Välj alltid det som du tycker ser fint ut. Om du tycker om den krukväxt som du skickar så lär den som tar emot den också göra det. Det här är ett unikt blombud som kommer att skänka glädje under så lång tid. Kanske till och med under flera års tid!

Produkter
Övrigt