Skicka blommor med leverans samma dag -  Stort utbud

Vilken tid levereras ditt blombud?

Ibland känns det viktigt att veta exakt när en försändelse kan tänkas komma fram. Med blombud går det att vara ganska så exakt med tid för leverans. Det beror på att du med din beställning får en riktlinje för när blombudet kommer fram.

Det som avgör vilken tid ett blombud levereras är framförallt två saker:

  1. När du beställer blombudet
  2. Om det är vardag eller helg

Sedan finns det en tredje parameter och det är om du vill skicka ditt blombud till en arbetsplats eller till en bostad. Det är ju logiskt att vi inte längre befinner oss på jobbet efter en viss tid. På grund av detta så skickas inte blombud till exempel till kontor efter klockan 17.00 och heller inte på helger då arbetsplatser officiellt sett inte är öppna.

Kan du få en exakt tid för ditt blombud?

Du kan spåra ditt blombud och få veta hur det går med det. På så vis blir det lättare för dig att förstå när inom en tidsperiod mellan klockan 11.00 och 20.00 ett blombud kommer att levereras. Men att säga precis timme är inte alltid möjligt. Det får du leva med.

Vad händer om ingen är hemma?

Blombud kan levereras även om det inte finns någon som öppnar dörren. Det går till exempel att ställa försändelsen vid en dörr eller på avtalad plats där blommorna står säkert mot väder, vind och nyfikna fingrar.

Om det är viktigt för dig att överraska en person med blommor som kommer till dörren så kanske du kan avtala om detta. Det hela beror lite på när du beställer och vilken tid du vill att blommorna ska komma fram.

Det mesta går att ordna så hör dig för om du känner att du vill veta mer om vilken tid ditt blombud levereras för att säkra dig om att den som får blommorna är hemma då.