Skicka blommor med leverans samma dag -  Stort utbud

Vilken tid levereras blombud till kontor?

Det går bra att skicka blombud till en arbetsplats. Om du vill överraska någon med blommor på kontoret ska du vara medveten om att det inte är samma leveranstider som gäller som för blommor till privata hem.

Tider för leverans av blombud till arbetsplatser

Tumregeln är att vi tänker oss att folk har lämnat sin arbetsplats vid 17.00. Det här är förstås något som inte alltid stämmer men det är denna tid som du kan se som den sista möjliga leveranstiden av blommor till kontor.

Som tidigast kan blommorna levereras till kontoret vid 11-tiden. Det som kan hända är att blommorna kommer vid lunch och då kan det förstås bli så att den som ska få blommogrammet inte är på sin arbetsplats.

Detta går dock att lösa genom att man ställer in blommorna på personens skrivbord eller att de placeras i receptionen för säker förvar. Om det är viktigt för dig med en mer exakt tid för leverans av blommor till kontor ska du säga till om det.

Ibland går det att anpassa leveranstiden och ibland går det att ge information om när blommorna kommer mer precist. Det kan ju vara så att du mest vill veta om när blombudet kan tänkas ha kommit fram för att se när det kan vara läge att ringa eller att vänta på ett telefonsamtal.

Tänk på att personen bör vara på jobbet

När du beställer ett blombud till kontor eller annan arbetsplats är det viktigt att du beaktar om personen kommer att vara på jobbet den dagen eller inte. Om du inte är säker på den saken bör du kontrollera detta innan du beställer dina blommor!