Skicka blommor med leverans samma dag -  Stort utbud

Vem har skickat blommor till mig?

Om du får ett blombud utan avsändare så kanske du undrar vem som har skickat. Det händer att folk glömmer bort att skriva ett meddelande. Ibland är det ju uppenbart vem som skickat blommorna. På alla hjärtans dag blir du kanske inte förvånad över att få en bukett från din partner om det är en stående tradition. Då vet du vem som skickat även utan ett meddelande.

Räkna ut vem som har skickat

Men när du får blommor och verkligen inte kan räkna ut vem som har skickat så krävs det lite detektivarbete. Du kan ringa till floristen och tala om att du tror att den som skickade blommorna missade det där med att skriva en liten text.

Som regel så kommer du inte genast att få veta vem som betalt för blommorna eller liknande. Men man kan kanske höra av sig till den som skickade för att se om det var ett misstag. Om den som skickar redan har angett att det ska vara anonym avsändare så kommer du inte att få veta vem det var som skickade.

Hitta ledtrådar

Det är bara om det finns misstanke om brott som du kan blanda in polisen som i sin tur kan kräva att få fram uppgifterna. Detta är i extrema fall och inget som fungerar då någon bestämt sig för att tala om att du har en hemlig beundrare med hjälp av blombud.

Du får helt enkelt försöka komma på vem som har skickat blommor till dig på andra sätt. Det brukar ju finnas ledtrådar. Hemliga beundrare vill sällan förbli hemliga för evigt så förr eller senare lär du ju få reda på vem det var!