Skicka blommor med leverans samma dag -  Stort utbud

Vad kostar det att skicka blommor utomlands?

Du kan skicka en bukett utomlands för några hundralappar och det är faktiskt inte alls mycket om du tänker på vad det här innebär. Intressant att notera är att det inte är avståendet som avgör hur dyrt det blir. Dina blommor ska ju inte ut och resa då buketten kommer att bindas på plats i utlandet.

Priser styrs av landets ekonomi

Priser på blombud till andra länder styrs av landets ekonomi, vad det kostar med blombud lokalt och givetvis också om det är en vanlig försändelse eller till en adress som ligger avsides. På grund av detta kan det bli billigare att skicka blommor till Kina än vad det är att skicka blommor till Norge!

Till vissa länder kan du få iväg blombud för cirka 400 kronor medan andra innebär en kostnad som kommer närmre tusenlappen.

Hur kan du få billigt blombud till utlandet?

I och med att det blir ett ganska begränsat utbud då du vill skicka blommor från Sverige till ett annat land så kan du inte syssla så mycket med jämförande av priser. Det som kan spara pengar är om du är ute i god tid. Då slipper du betala extra för att få ditt blombud till utlandet hanterat snabbare.

Dessutom kan det bli billigare av att du inte har en massa krav på hur blommorna ska se ut och bindas. Då det går att jobba med standardbuketter så kan du också få ett pris som är mer standard.

Ta alltid reda på om priset för att skicka blommor utomlands inkluderar allting. Om det finns extra avgifter som tillkommer behöver du räkna med dessa från start för att få en korrekt bild av kostnad för blombud till utlandet.