Skicka blommor med leverans samma dag -  Stort utbud

Vad kostar det att skicka blommor till begravning?

Vad det kommer att kosta att skicka blommor till begravning beror på den typ av begravningsblommor som du väljer. Det finns ju flera olika kategorier av blommor för begravningar. De dyraste är blomsterarrangemangen som ska användas som dekorationer på och omkring kista.

Personliga blommor till begravning

En enklare handbukett till begravning kostar inte mer än omkring hundralappen. En begravningsbukett kan kosta fem gånger så mycket beroende på hur stor den ska vara. Sedan kan det ju tillkomma saker som band som också kan kosta några hundralappar.

Begravningshjärtan och begravningskransar

När vi ser på begravningshjärtan och kransar så ligger priserna på omkring 1500 kronor och upp per krans. Det här beror återigen på hur stort hjärtat eller kransen är och vad som ska ingå. Det här är ju dekorationer som tar lite mer plats än en bukett som man ställer i en vas eller håller i handen.

Det finns också särskilda golvdekorationer som kan skickas till begravning då du vill visa ditt deltagande på ett lite kraftfullare sätt. Dessa blomsterarrangemang kan kosta flera tusen kronor men det finns också fina varianter som kostar under tusenlappen.

Det går att få billiga blommor för begravning på flera sätt

Du kan välja en billigare variant av den typ av begravningsblommor som du vill skicka. Dessutom går det ju bra att skicka blommor till begravning tillsammans med andra. Om ni är ett gäng på samma arbetsplats som vill skicka en försändelse tillsammans så blir det ju mycket billigare även om ni väljer en dyrare krans eller ett hjärta.