Skicka blommor med leverans samma dag -  Stort utbud

Vad kostar det att skicka blommor online?

Hur kan du räkna ut priset för att skicka blommor online? Det finns flera saker som påverkar vad det kostar att skicka blombud online. Vi tar en titt på de faktorer som påverkar och som du måste komma ihåg för att beställa blommor som passar din budget.

Blomsterbuketter, presenter och mer

När du vill skicka blommor online så inser du ganska snabbt att det går att skicka så mycket mer än blad och blomst. De bästa blomsterbuden har gott om presenter och effekter för sina blomsterarrangemang.

Men om vi fokuserar på buketter så kan du hitta prisvärda buketter för omkring 150 kronor. Ibland kan det bli ännu billigare om det pågår en kampanj som gör det extra billigt att skicka blommor online.

Om du vill ha exklusiva blommor så kostar det mer. Rosor är ofta lite dyrare men rosor är ju maffiga även då du skickar några få. Se bara till att du har koll på rosornas språk vad gäller antal och färg innan du skickar!

Frakt tillkommer när du skickar blommor online

Det är också viktigt att komma ihåg att du får betala för frakt när du beställer blommor online. Normalt sett ligger denna kostnad på omkring 100 kronor men det kan bli billigare eller dyrare. Om du passar på med ett paketerbjudande där frakten är lägre så finns det pengar att spara på det.

Du kommer att se exakt hur mycket frakt för ditt blombud kostar när du gör din beställning och skriver in ditt postnummer. Ju längre bort du bor från den blomsterbutik som ska ordna med blommorna du beställer, ju dyrare blir det.

Spara pengar på specialerbjudande

Det som är så smart med att skicka blommor online är att du kan välja aktuella erbjudanden som gör ditt blombud billigare. Det kan till exempel vara krukväxter som kan skickas direkt från grossist till din dörr i ett paket.

Var ute i god tid för bästa pris!

Något som kan påverka vad det kostar att skicka blommor online är när du beställer. Om du är ute i god tid hinner du se över olika erbjudanden. Dessutom kan du välja normal leverans vilket kan bli bra mycket billigare än en expressleverans.