Skicka blommor med leverans samma dag -  Stort utbud

Kan jag skicka blommor utomlands?

Det går bra att skicka blommor utomlands till andra länder. Vissa länder är enklare än andra men det bör vara möjligt att skicka till det land som du anger. Du behöver inte vända dig till en florist i landet som du vill skicka blommor till. Det går bra att beställa på svenska och betala tryggt och säkert online med den betalningsmetod du är van vid.

Viktiga samarbeten mellan internationella florister

Tack vare samarbeten mellan internationella florister så går det bra att skicka blommor från Sverige till andra länder. I praktiken så kommer blommorna inte att skickas från Sverige. De finns istället på plats i det andra landet där en florist binder buketten.

Det här är väldigt smart och det går också omvänt att skicka blommor till Sverige från utlandet tack vare dessa fina samarbeten. I och med att man kan sköta det praktiska i landet så går det att få liknande priser såväl som liknande buketter som i Sverige.

En florist i USA kan ju hålla sig till de bilder som finns för svenska kunder och se till att det blir den bukett som du tänkt dig. Med många florister i andra länder redo och insatta i vad som gäller så är det snabbt och smidigt att skicka blommor utomlands.

När passar det att skicka blommor till utlandet?

Det finns flera tillfällen då det kan vara läge att skicka blommor utomlands. Ibland är det ju inte tal om några längre sträckor rent geografiskt. Du kanske har familj i Norge som du gärna vill glädja med en krukväxt till jul. Eller så vill du påminna vännerna i Finland om att du fortfarande bryr dig om med ett blommogram.

Då du har en släkting eller nära vän som har flyttat permanent eller tillfälligt till ett annat land så är det inte så dumt att skicka blommor då och då.

Du kan skicka blommor utomlands till:​

  • Då ett barn föds
  • Om någon går bort

Blommor passar i stort sett alltid bra och det behövs egentligen ingen särskilt anledning för att skicka blombud. Den sista punkten om bortgång är bra att komma ihåg. Om du får höra att någon du känner har gått bort i ett annat land är det ju inte säkert att du kan ta dig dit till begravningen. Men det kan dina blommor göra och det här är ett perfekt exempel på när det verkligen kommer väl till hands att kunna skicka blommor till andra länder.

I och med att det inte behöver kosta så mycket mer än ett blommogram i Sverige är det klart att du kan fortsätta med din tradition av att visa att du bryr dig om och kommer ihåg med blommor.

Lite framförhållning är inte så dumt

Det går att skicka blommor utomlands express men lite framförhållning är inte så dumt. Om du kan beställa dina blommor några dagar i förväg så ökar chansen för att de kommer fram i tid. När du vill fira en födelsedag eller högtid borde detta inte vara alltför svårt. Påminn dig själv i god tid så ordnar det sig!