Skicka blommor med leverans samma dag -  Stort utbud

Kan jag skicka blommor till USA?

Kan du skicka blommor till USA för att överraska nära och kära som befinner sig på andra sidan Atlanten? Det är klart att du kan! Det är inte alls ovanligt med svenska blombud till USA men viktigt i sammanhanget är att veta att du inte skickar fysiska blommor från Sverige till USA.

Så fungerar det att skicka blommor till USA

För det första får du inse att det blir en bukett som kommer att bindas av en amerikansk florist. Du får ett val som brukar vara en säsongsenlig bukett med de blommor som är vettigast att använda under rådande årstid.

Sedan kan du betala för blommorna direkt på den svenska hemsidan i svenska kronor. Det betyder att du inte måste hålla ordning på saker som hur dollarn står mot SEK och liknande. När du har betalt så kommer beställningen att skickas till relevant florist i USA som tar hand om den.

Det finns några viktiga punkter som måste vara med:

  • Adress till den som ska få blommorna
  • Kontaktinformation till personen
  • Specifika önskemål omkring hälsning och liknande

Om du beställer på en vardag innan lunchtid så ska det inte vara något problem att leverera samma dag i utlandet. När det gäller USA så ligger de ju efter oss tidsmässigt och då du skickar har deras arbetsdag inte ens börjat.

Ta alltid reda på exakt vilka leveransvillkor som gäller för din försändelse. Det är viktigt att du är medveten om detta innan du betalar och skickar blommor till USA. Tänk också på att blommorna antagligen kommer fram när du ligger och sover!