Skicka blommor med leverans samma dag -  Stort utbud

Kan jag skicka blommor till ålderdomshem?

Det går alldeles utmärkt att skicka blommor till ett ålderdomshem. Här gäller samma villkor för leverans som för andra blomsterbud. Det kan dock vara klokt att tänka lite på vilken dag du skickar och vad för slags blommor du sänder.

En hälsning som går att läsa med eller utan glasögon

En sak som kan få stor betydelse när du ska skicka blommor till ålderdomshem är att hälsningen skrivs på ett tydligt sätt. Du kan säga till om detta i meddelandefältet i kassan. Nämn att det är en person som har glasögon eller svårt att läsa så att din hälsning kan skrivas ut stort och tydligt.

Om du ska skicka blommor till en blind person så kan det ju antas att personal hjälper till med att läsa. Då är det förstås viktigt att du tänker på att skriva något som inte kommer att kännas för utlämnande eller personligt.

När ska du skicka blommor till ålderdomshem?

Utöver högtider och födelsedagar kan det vara fint att skicka blommor till ålderdomshem när många gör det. På alla hjärtans dag, vid påsk och liknande tillfällen känns det extra trevligt att få blommor.

Om många av grannarna på ålderdomshemmet får blommor så är det givetvis trevligt att också få en bukett. Det här kan du tänka på när högtider närmar sig och du har en person som skulle behöva lite blomst och omtanke i sitt liv.

Annars spelar det ju inte så stor roll när du skickar. Tänk bara på att vara ute i god tid på förmiddagen om du vill att blommorna ska komma fram samma dag. Du kan också ta reda på från ålderdomshemmet om det finns någon dag eller tid som de föredrar för att sedan ge denna information då du beställer dina blommor.