Skicka blommor med leverans samma dag -  Stort utbud

Kan jag skicka blommor på en söndag?

Det kan vara möjligt att skicka blommor på en söndag. Det här beror på var du vill skicka blommorna och vilken typ av bukett du tänkt dig. Det är av förklarliga skäl så att blomsterbud på söndagar är lite begränsade. Det här är trots allt vår officiella vilodag och då är det många som vill ha ledigt. Även blombud!

Beställ i förväg för att skicka blommor på en söndag

Det som kan vara möjligt är att du beställer blombud för en söndag i förväg. Du talar alltså om för blomsterbudet att det är viktigt för dig att leveransen sker på en söndag. Då kan det vara möjligt att ordna med detta.

Om blombudet inte kan garantera att man klarar blomsterleveransen på en söndag så får du kanske accepterar att de kommer fram dagen innan eller efter. Det här beror en hel del på ort och när du vill ha blommorna levererade.

För större orter är det enklare att ordna med blommor på en söndag helt enkelt för att det kan finnas flera florister som går med på att binda buketter och köra ut på söndagen.

Om du behöver blommor i sista minuten

Det kan bli svårt att få ut blommor på en söndag när du kommer på att du vill skicka samma dag. Detta helt enkelt för att supporten på blomsterhandlaren inte är öppen. Det finns undantag men var medveten om att du kan få betala mycket mer för detta.

Det är alltså att rekommendera att du försöker planera väl i förväg. Då kan det bli enklare och billigare att skicka blombud även på en söndag!