Skicka blommor med leverans samma dag -  Stort utbud

Kan jag hämta mitt blombud själv?

Om du vill räcka över buketten själv så är det klart att du kan dirigera ditt blombud till din egna adress. Det enklaste är att du beställer blombudet till dig själv. Du kan skicka till ditt hem eller till din arbetsplats om det är smidigare för dig.

När blombudet väl kommer fram så kan du ordna själv med hälsningskort om du inte vill ha det som blombudet tar hand om då du beställer. Sedan är det upp till dig att ta med blommorna till den som du vill överraska.

Hämta buketten i floristbutik

Om du har bråttom och helst vill komma och plocka upp din bukett i floristbutiken där den binds kan det vara möjligt. Men då är det viktigt att du säger till om detta. I och med att det kräver en del administrativt arbete så bör du också ha lite framförhållning.

Du kan förstås spara tid på att beställa blommor online och sedan hämta dem i butik då de är klara. Detta gör det möjligt för dig att snabbt hitta det blomsterarrangemang du vill ha och sedan få det färdigt på kort tid.

Det du bör tänka på är att en florist kan ha väldigt många beställningar att ta hand om under en och samma förmiddag. Då är det inte alltid möjligt att säga en exakt tid. Därmed bör du vara lite flexibel med din upphämtning.

Nöjet av att själv räcka över en bukett

Glädjen du känner av att ge bort blommor med egna händer är förstås något som kan kännas viktigt. Denna glädje får du oavsett om du låter blombudet komma hem till dig först eller om du hämtar buketten. Fast var väl medveten om att mottagaren blir minst lika glad oavsett om det är du eller ett blombud som kommer med blommorna.