Skicka blommor med leverans samma dag -  Stort utbud

Hur skickar jag blommor?

Det har aldrig varit lättare att skicka blommor! Idag behöver du inte ens gå till en florist för du kan ordna med det hela online. Men hur gör du för att få ett blombud som du blir nöjd med? Det finns några viktiga steg att ta för att dra största möjliga nytta av blomsterbud online.

Steg 1 – Välj det blomsterarrangemang du vill skicka

Det här steget har flera delar. För det första så är det ju viktigt att du betänker vad blommorna ska vara till. Om du vill skicka blommor till begravning är det inte samma sak som att skicka en bukett till BB till nyblivna föräldrar.

För att hitta rätt ska du se på kategorier. Det finns kategorier som:

  • – Här kan du välja om det ska vara romantiskt tema, födelsedag eller något annat.
  • – Det här brukar vara en egen kategori med allt från kransar till buketter och band.
  • – Det går också att skicka krukor med blommor som kan leva länge.
  • – Du bör också kunna skicka presenter som choklad med eller utan blommor.
  • – Du ska kunna ta en titt på det som är populärt för att se vad andra väljer.

Utöver att hitta rätt typ av bukett så bör du förstås vara medveten om din budget för att skicka blommor. Det fina med blombud online är att de har ett så stort sortiment som rymmer olika prisnivåer. På så vis kan du alltid hitta något som passar din budget just nu.

Steg 2 – Beställ dina blommor

När du har valt vilka blommor du vill skicka så är det dags att klicka på knappen för att beställa. Ta en titt på om det finns tillval. Om du till exempel vill lägga till en nalle eller choklad så måste du ju ange det i din beställning.

Ta också en titt på klockan. Om du lägger in din beställning på förmiddagen så bör den kunna skickas ut samma dag på eftermiddag och kväll. Detta förutsatt att det är en vardag eller lördag. Du ska vara säker på när blommorna skickas så att du kan planera på rätt sätt.

Fyll i formuläret med information om vart blommorna ska skickas. Det är viktigt att du anger rätt adress samt att du inte missar hälsningen som du kan skriva i. Du bör också ange dina kontaktuppgifter så att du kan kontaktas om det uppstår några frågor.

Steg 3 – Följ upp och se till att leveransen har kommit fram

När du väl har betalat och din beställning av blommor är klar så kan du hålla ett öga på den. Dels kan du kontakta floristen för att se hur det går och dels kan du be om att få information. I och med att du vet ungefär när blommorna kommer fram så lär du ju höra från personen vid den tidpunkten. Ska det vara en överraskning är det klokt att hålla kontakt med blombudet med frågor så att du inte avslöjar vad som är på gång i onödan!