Skicka blommor med leverans samma dag -  Stort utbud

Blommor online

5 tips då du ska köpa blommor online

Det är så lätt och kul att köpa blommor på nätet. När du känner att det är dags att fira någon du känner med en överraskning som är utöver det vanliga så är blommor online ett säkert kort. Idag så är det enkelt nog att beställa blombud på det här sättet. Men se till att få ut mesta möjliga av ditt blomsterbud.

Här är 5 viktiga tips då du ska beställa blommor online:

1. Se på alternativen

Skynda inte! Ta en titt på alternativen. Om du kan söka i enlighet med tillfälle så kan det vara smart. Kanske är du också begränsad av din budget. Då kan du söka i enlighet med pris. I och med att det är så smidigt att leta efter lämpliga blommor online så bör du ge det lite mer tid. Se på bilderna och läs beskrivningarna för att förstå vad som ingår.

2. Välj med hjärtat

När du till sist ska välja bukett eller blomsterarrangemang så ska du låta hjärtat tala. Om du tycker att en viss bukett med inslag av blått passar bäst trots att det är alla hjärtans dag så ska du köra på det. Det finns inga regler för hur du ska välja. Välj med hjärtat så kommer den som tar emot blommorna att känna det!

3. Skriv in rätt adress

Det här är ett otroligt viktigt tips! Vem är det du skickar blommorna till? Det är så lätt hänt att man skriver sin egen adress. Om du ska skriva in en annan adress så måste du säkra dig om att det blir rätt. Kolla detta en och två gånger innan du genomför din beställning. Det kan bli svårt att vid senare tillfälle omdirigera en bukett som har kommit på villovägar på grund av din blunder.

4. Håll ett öga på försändelsen

Du kan absolut följa ditt blombud. Dels så kommer du ju att få veta av den som du skickar till när blommorna har kommit fram. Om det ska vara en överraskning så kan du ringa floristen online och se vad som händer. De kan till exempel tala om när buketten har bundits och skickats iväg. Då vet du på ett ungefär när den kommer att vara framme.

5. Be att få en bild!

Idag så kan alla skicka iväg en bild via mobilen. Be att få se blomsterbuketten som du skickade. Du kommer att bli så nöjd. Något som så många som skickar blommor online säger är att det alltid blir finare i verkligheten. Du har gett bort blommorna till någon annan, men det är helt i sin ordning att även du vill njuta lite av form och färg. Be att få en bild då de har kommit fram, det ökar glädjen både för dig och för mottagaren!

Produkter
Övrigt