Skicka blommor med leverans samma dag -  Stort utbud

Blommor online

5 tips då du ska köpa blommor online

Det är så lätt och kul att köpa blommor på nätet. När du känner att det är dags att fira någon du känner med en överraskning som är utöver det vanliga så är blommor online ett säkert kort. Idag så är det enkelt nog att beställa blombud på det här sättet. Men se till att få ut mesta möjliga av ditt blomsterbud.

Här är 5 viktiga tips då du ska beställa blommor online:

1. Se på alternativen

Skynda inte! Ta en titt på alternativen. Om du kan söka i enlighet med tillfälle så kan det vara smart. Kanske är du också begränsad av din budget. Då kan du söka i enlighet med pris. I och med att det är så smidigt att leta efter lämpliga blommor online så bör du ge det lite mer tid. Se på bilderna och läs beskrivningarna för att förstå vad som ingår.

2. Välj med hjärtat

När du till sist ska välja bukett eller blomsterarrangemang så ska du låta hjärtat tala. Om du tycker att en viss bukett med inslag av blått passar bäst trots att det är alla hjärtans dag så ska du köra på det. Det finns inga regler för hur du ska välja. Välj med hjärtat så kommer den som tar emot blommorna att känna det!

3. Skriv in rätt adress

Det här är ett otroligt viktigt tips! Vem är det du skickar blommorna till? Det är så lätt hänt att man skriver sin egen adress. Om du ska skriva in en annan adress så måste du säkra dig om att det blir rätt. Kolla detta en och två gånger innan du genomför din beställning. Det kan bli svårt att vid senare tillfälle omdirigera en bukett som har kommit på villovägar på grund av din blunder.

4. Håll ett öga på försändelsen

Du kan absolut följa ditt blombud. Dels så kommer du ju att få veta av den som du skickar till när blommorna har kommit fram. Om det ska vara en överraskning så kan du ringa floristen online och se vad som händer. De kan till exempel tala om när buketten har bundits och skickats iväg. Då vet du på ett ungefär när den kommer att vara framme.

5. Be att få en bild!

Idag så kan alla skicka iväg en bild via mobilen. Be att få se blomsterbuketten som du skickade. Du kommer att bli så nöjd. Något som så många som skickar blommor online säger är att det alltid blir finare i verkligheten. Du har gett bort blommorna till någon annan, men det är helt i sin ordning att även du vill njuta lite av form och färg. Be att få en bild då de har kommit fram, det ökar glädjen både för dig och för mottagaren!
 

Blommor online är enkelt och härligt!

När du slås av tanken att det finns någon som borde få blommor av dig är steget till blombudet inte långt. Det går ju att beställa blommor online från en dag till den nästa eller rentav samma dag. Därmed kan blommor på nätet ses som en perfekt lösning när det blir lite bråttom och du vill visa kärlek samt att du faktiskt kom ihåg.

Blommor online för varje tillfälle

Det finns ett blomsterarrangemang för varje tillfälle. När du väljer bland blommor online kan du sortera efter tillfälle.

Du finner lämpliga buketter för att:

  • fira födelsedag.
  • säga tack.
  • hälsa ny bebis välkommen.
  • säga farväl vid begravning.
  • visa hemlig kärlek.
  • fria.
  • göra något oväntat kul!

Ibland kan det ju vara så att du helt enkelt känner för att göra någon glad med en knippe blomster. I och med att det inte kostar särskilt mycket med blommor online är det här inte något att fundera länge på. Du väljer blommorna som passar din budget och tillfälle och så skickar du.

Så beställer du blommor på nätet

För att beställa blommor online måste du först och främst välja den bukett eller arrangemang som du tycker passar bra. Du ser på bilder hur buketten kommer att se ut. Det här är vägledande. Det är en äkta florist som binder buketten och det betyder att varje blombud blir unikt.

Något annat som kan få betydelse för hur den färdiga buketten ser ut är säsong. När det är högsäsong för blommor som finns i specifika buketter kan du räkna med att de kommer med. Om det är lågsäsong kan det finnas ersättningar som är minst lika vackra och ger samma känsla.

När du har valt din buketter eller annat arrangemang klickar du vidare till beställningsformulär. Där får du ange vem du skickar till och vart. Du kan också skriva ett meddelande. Om du inte är säker på vad du ska skriva kan du alltid be om hjälp med detta.

Du betalar för buketten online med säker betalningsmetod och sedan kommer leverans av blombud att ske i enlighet med tiden för din beställning. Det kan innebära att blommorna kommer fram samma dag eller kanske ett specifikt datum som du har valt.

När du har lagt in din beställning av blommor online kan du följa vad som händer med den. Du kan kontrollera att den har kommit fram och att allting gick bra när tiden för leverans är inne.

Hur vet du hur det kommer att se ut?

Du vet aldrig helt med säkerhet hur det kommer att se ut men bilderna du ser ger dig en god riktlinje. De talar om färg och form. Sedan kan det förstås vara så att det blir ett unikt omslag som du inte sett på bild.

Det fina med blombud som skapas av duktiga florister är att verkligheten alltid överträffar bilderna online. Du kan vara säker på att det blir en mäktig upplevelse som du snart får höra om då den som fått blommorna av dig hör av sig för att tala om hur det kändes. Be om en bild då blommorna har kommit fram så att du också får njuta av skönheten.

Skicka blommorna till rätt adress!

Något som verkligen är viktigt då du skickar blommor online är att ange rätt adress. Om ingen kommer att vara hemma när blombudet kommer kanske det också finns önskemål om var blommorna ska ställas.

När det gäller begravningar är det förstås mycket viktigt att du har tagit reda på adressen för minnesstunden. Det kan bli missförstånd om du bara skriver namnet på ett kapell eller annan plats där du vet att begravningen ska ske. I vissa fall kan det ju vara så att det blir bäst att skicka blommorna till en lokal där man ska mötas och fika efter ceremonin.

Vad väljer andra?

Det finns stunder då det känns svårt att välja. Alla buketter ser så fina ut och priserna är rimliga. När du är villrådig ska du veta att du kan få stor hjälp av andra. Du kan se på populära val och låtsa dig vägledas av andras blombud. Det här ger dig en snabb uppfattning av vad folk tycker om och det är ju smart.

Det är ju ganska troligt att den som du ska skicka blommor till känner likadant som andra vad gäller färg och form. Du får ett tryggt val helt enkelt. Det här är också smart när du inte har tid att gå igenom alla kategorier för att se på möjliga val. Du hittar bästa valet på en gång.

Fungerar det med en mobiltelefon?

Det är lika enkelt att köpa blommor online med en mobiltelefon som med dator. Det betyder att du får enorm frihet. Du kan sköta din blombeställning när det blir en stund över. Kanske under kafferasten då du även kan be kollegor om deras input och visa vilka buketter du funderar på.

Med mobiltelefonen ordnar du också med blombudet oavsett var du befinner dig. Kanske glömde du bort att en viktig person fyller år imorgon. Du kom på det hela då du var på väg att lägga dig och då är det bara att plocka fram en smartphone och beställa blommorna!

Vad händer om du har frågor?

När du går in i en floristbutik kan du ställa frågor till den som kommer att binda buketten. Det kan kännas tryggt. Faktum är att det fungerar lika smidigt då du beställer blommor online. Du kan ställa frågor snabbt med email eller på telefon. Det är inte alls besvärligt och du behöver ju inte ens lämna hemmet eller jobbet för att ta hand om detta.

Nu kan det förstås vara så att du har frågor efter arbetstid. Då hade du inte heller fått svar i en vanlig blombutik. Men på nätet är det mycket enklare. Här kan du se på de vanliga frågorna för att få svaren. Om du inte har en väldigt unik fråga är chansen god att du får svaret på den direkt här på vår hemsida.

När det gäller en specifik beställning kan det vara klokt att skicka mejl med detaljerad fråga eller att vänta på att telefonsupporten är på plats igen.

Produkter
Övrigt