Skicka blommor med leverans samma dag -  Stort utbud

Påskblommor att skicka som blombud Sverige

Påskblommor

Nu är våren här! Det är dags för blommor till påsk, och det finns några blomsorter som är lite extra förknippade med påsken. Tulpaner är givna och dessa vårblomster börjar vi smycka med redan då året börjar. Påskliljor är otroligt vackra och kan lätt kombineras med andra sköna sorter som nejlikor och vide. Med blommorna till påsk så ser du till att ditt hem och olika evenemang får en infusion av liv och lust.

Knoppar brister då det är vår!

Knoppar brister men det gör alls inte ont. Våren väntar alls inte på sig! I varje fall inte då du har blommor till påsk som förskönar och sprider god stämning. Med blommor som hör påsken till så kan du helt ignorera att det fortfarande snöar i mars. Du välkomnar våren med vackra färgknippen som ställs på bord, i fönster, och på golv.

Blommor till påsk i vårens färger

Gult är en färg som dominerar blommor som hör påsken till. Gult anses ofta vara vårens färg men så även grönt. Nu spirar ju naturen i gröna färger och det återkommer i buketter som är till för vårens olika evenemang.

Då du bjuds in till påsk-lunch eller ordnar med träff hemma hos dig så gör det mycket till med blommor till påsk som förstärker känslan av vår. Välj gula och gröna blommor i olika nyanser. Se på våra exempel och beställ i tid för firandet.

Visa att du kommer ihåg

Kanske finns det personer som inte kommer att kunna fira påsk med dig. De kan finnas i andra delar av din stad, av Sverige eller kanske till och med utomlands. Med blombud så ser du till att visa att du kommer ihåg. Dina käras påsk blir lika fin som din då du skickar dina påskblommor med en liten hälsning.

Duka till påsk med blommor

Inför en gemensam måltid så är det inte så dumt att planera dukningen så att den bidrar till stämningen som är så full av energi. Välj buketter med blommor till påsk som du ställer ut i fina vaser på bordet. Pynta även med annat som hör våren till så att bordet får ett tydligt tema.

Något som kan vara lite kul är att placera en bukett med vårblommor på ett ovanligare ställe. Mitt på bordet är inte ett måste. Kanske finns det en vacker stol som ni normalt sett inte sitter i vid måltider. Ställ en stor vas i den med blommor till påsken. Det blir hur fint som helst!

Produkter
Övrigt