Skicka blommor med leverans samma dag -  Stort utbud

Påskblommor att skicka som blombud Sverige

Påskblommor

Nu är våren här! Det är dags för blommor till påsk, och det finns några blomsorter som är lite extra förknippade med påsken. Tulpaner är givna och dessa vårblomster börjar vi smycka med redan då året börjar. Påskliljor är otroligt vackra och kan lätt kombineras med andra sköna sorter som nejlikor och vide. Med blommorna till påsk så ser du till att ditt hem och olika evenemang får en infusion av liv och lust.

Knoppar brister då det är vår!

Knoppar brister men det gör alls inte ont. Våren väntar alls inte på sig! I varje fall inte då du har blommor till påsk som förskönar och sprider god stämning. Med blommor som hör påsken till så kan du helt ignorera att det fortfarande snöar i mars. Du välkomnar våren med vackra färgknippen som ställs på bord, i fönster, och på golv.

Blommor till påsk i vårens färger

Gult är en färg som dominerar blommor som hör påsken till. Gult anses ofta vara vårens färg men så även grönt. Nu spirar ju naturen i gröna färger och det återkommer i buketter som är till för vårens olika evenemang.

Då du bjuds in till påsk-lunch eller ordnar med träff hemma hos dig så gör det mycket till med blommor till påsk som förstärker känslan av vår. Välj gula och gröna blommor i olika nyanser. Se på våra exempel och beställ i tid för firandet.

Visa att du kommer ihåg

Kanske finns det personer som inte kommer att kunna fira påsk med dig. De kan finnas i andra delar av din stad, av Sverige eller kanske till och med utomlands. Med blombud så ser du till att visa att du kommer ihåg. Dina käras påsk blir lika fin som din då du skickar dina påskblommor med en liten hälsning.

Duka till påsk med blommor

Inför en gemensam måltid så är det inte så dumt att planera dukningen så att den bidrar till stämningen som är så full av energi. Välj buketter med blommor till påsk som du ställer ut i fina vaser på bordet. Pynta även med annat som hör våren till så att bordet får ett tydligt tema.

Något som kan vara lite kul är att placera en bukett med vårblommor på ett ovanligare ställe. Mitt på bordet är inte ett måste. Kanske finns det en vacker stol som ni normalt sett inte sitter i vid måltider. Ställ en stor vas i den med blommor till påsken. Det blir hur fint som helst!

Blommor till påsk Påsk är en härlig tid.

Det är en tid då många passar på att dra till fjälls för lite alpin verksamhet, utförsåkning, pimpelfiske på frusna fjällsjöar och annat som man kan göra när man ”drar till fjällen”, som Markoolio sjunger om i en av sina landsplågor till låtar. Påsken är en tid då man kommer samman som familj för att äta gott tillsammans, dricka lite gott till maten och i övrigt bara njuta av att få vara tillsammans. Många åker utomlands på semester för att få möjlighet till lite sol och bad. Påsken är en tid då livet på många sätt börjar om på nytt efter vinterns mörker, snö och kyla. Det finns blommor för olika tider på året. Julen har sina speciella blommor att bjuda på. Här snackar vi i första hand om hyacinter och julstjärnor och andra liknande blommor.
Midsommaren har sina speciella blomster där inte minst midsommarnattens sju blommor att lägga under huvudkudden på ett särskilt sätt intar en särställning. Hösten handlar för många blomintresserade om att förbereda inför nästa års blommor. Det är också på hösten som vi sätter de lökar som lagom till jul ska bli de där vackra, färggranna och inte minst väldoftande hyacinterna. Men när påsken står för dörren så vill vi alla satsa lite extra på att celebrera vårens ankomst genom att riktigt frossa i olika blommor av alla de slag som tänkas kan.
Därför ska du köpa hem extra mycket blommor när du planerar inför påsken och fylla hela ditt hus eller din lägenhet med blommor. Påsken och påskblommor handlar inte enbart om påskliljor, även om denna typ av blommor alltid ligger väldigt nära till hands. Se till att ha färska blommor i olika vaser stående på borden i varje rum.
Tulpaner är typiska blommor som alltid passar bra att smycka sitt hem med när det är påsk. Påsken kommer alltså med sitt budskap till oss alla om att det snart är vår igen. Ljuset återvänder och det finns all anledning att känna glädje över detta. Se därför till att förstärka ljuset med alla tänkbara blommor som du kan köpa med dig hem när du ändå är ute och storhandlar inför påsken.

Produkter
Övrigt