Skicka blommor med leverans samma dag -  Stort utbud

Jul & Nyårs blommor att skicka som blombud Sverige

Jul och nyårsblommor

Under jul och nyår i Sverige så är färgstarka blommor magiska. De skapar en så stark kontrast till den mörka och kalla årstiden. Kanske är det här årets bästa tid för blombud. Och det är definitivt en tid då du vill se till att ditt hem smyckas med jul och nyårsblommor. Det känns lite varmare då blomsterdekorationer av olika slag ler mot dig i ditt hem och på fester.
 

Traditionella jul och nyårsblommor

Hyacinter som doftar så fantastiskt gott är ett exempel på traditionella jul och nyårsblommor som alltid dyker upp då året närmar sig sitt slut. Det här är blommor som är så vackra och som är rätt så enkla att ta hand om.

Vi kan givetvis hjälpa till med arrangemang med hyacinter som känns effektfulla. Dessa passar lika bra på bordet därhemma för juldagsfika som för receptionen på jobbet. Amaryllis är också ett populärt val för blommor under slutet av året. Stora prunkande blomster får dig att helt glömma bort att det är kallt och regnigt där utanför.

Smyckningar i form av kransar och stjärnor

Med stor kreativitet så skapar vi riktigt vackra jularrangemang med de allra finaste blommorna. En krans hänger man gärna på dörren för att ge en härlig känsla vid hemkomst och för gäster som dyker upp. Glöm inte bort dina bevingade vänner därutanför. Smycka med tallris och julkärve för att se till att de också får en god jul.

När det äntligen blir ledigt så blir det också mer tid till att njuta av smyckningen. Den påminner om att det nu är dags att varva ner och tänka lite mer på vad som är viktigast i livet. Jul och nyårsblommor kan bindas till unika former eller presenteras i vas eller kruka. Det går att göra så mycket med vita, gula och röda blommor som kantas av djupt gröna blad. Blomster som rimmar väl med annan julinredning tar dina juldekorationer till helt nya nivåer!

Julblommor med tillbehör

Då du ska skicka ett blombud till jul så kan du passa på att välja jul och nyårsblommor med tillbehör. Det kan till exempel vara fint att lägga till en chokladask. Det förstärker känslan av att blommorna är en julklapp som kommer rakt från ditt hjärta. Det går också att sticka ner ljus i blomsterdekorationen och använda den för att sprida julstämning på bord och kanske i ett fönster.

Produkter
Övrigt