Skicka blommor med leverans samma dag -  Stort utbud

Rosboxar med blombud

Trendiga evighetsrosor i vackra boxar. Populära och passar bra att ge bort som gåva.

Produkterna i denna kategori levereras som varubrev/paket till ombud och går inte att kombinera med övrigt soritiment. Endast 49 kr i frakt inom hela Sverige!

Leverans sker inom 2-4 vardagar efter lagd order.

 

Rosboxar med vackra evighetsrosor

En unik och riktigt lyxig present är en rosbox. Det här är ett blombud som skiljer sig en hel del från den vanliga buketten med rosor. Rosboxar är en samling av rosor i en box som kan vara rund eller fyrkantig. Det hela är redo att ställas fram som dekoration och med evighetsrosor håller det sig vackert i flera år!

Varför ska du välja rosboxar som blombud?

Om du tycker om blombud som är lite ovanliga och vill ha något som känns riktigt elegant är rosboxar ett trevligt alternativ. Det här är faktiskt en riktigt fin present som kan passa mycket bra när det ska firas födelsedag eller kanske kärlekshögtid.

Du kan välja rosboxar som blombud av flera skäl:

  • Du vill ha något som håller längre än en vanlig blomsterbukett.
  • Du vill skicka ett blombud som är mer som en present.
  • Du tycker att rosor samlade i en ask är otroligt vackra.
  • Du vill säkra dig om att dina blommor kommer att ställas fram på synlig plats.

Det är svårt att inte bli imponerad av den skönhet och elegans som en rosbox utstrålar. Du behöver bara ta en titt på våra bilder för att förstå. Om det här känns rätt i ditt hjärta är rosboxen ett mycket bra val.

Det fina med rosboxarna är att de passar så många olika tillfällen. Det går att skicka en box med rosor av detta slag till födelsedagen såväl som till mors dag och alla hjärtans dag. Dessutom passar den ju så fint som dekoration. Kanske vill du beställa en till ditt eget hem eller kontor för att få skönhet och inspiration i vardagen.

Vad finns i en rosbox?

I en rosbox finns, liksom namnet antyder, rosor. De kan ha olika färg men det vanligaste är att varje box håller sig till en färg. En vit eller svart låda med röda eller vita rosor ser ut som ett konstverk.

Om du vill få lite mer effekt kan du ha ett rött silkesband omkring boxen. Eller ett vitt om rosorna är vita. Rosorna i roslådan kan vara evighetsrosor. Trots sitt namn håller de inte för evigt men väl i flera års tid.

Det går också att göra rosboxar med färska rosor. Men då kommer du inte att kunna ha samma låda med rosor som dekoration i flera års tid. Färska rosor kan förstås också vara effektfullt och det är inget att utesluta men vi rekommenderar det klassiska valet av evighetsrosor som håller sig länge.

Det finns mindre och större boxar för rosor och de kan ha lite olika höjd. Det här ger dig olika effekt och också en variation av priser. Vi erbjuder rosboxar till olika priser så att du kan finna den som passar din budget bäst.

En mindre rosbox har cirka 4 rosor. Det rör sig dock om större blommor som tar plats. Oavsett vilken storlek du väljer kommer boxen alltid att upplevas som fyllig. Den är full av rosor i enlighet med sin storlek helt enkelt.

Skicka rosboxen i tid

Om du tänker fira en födelsedag med en rosbox med rosett är det verkligen viktigt att du beställer i tid. Vi kommer att skicka rosboxen som ett varubrev inom Sverige. Det kostar inte mer än 49 kronor oavsett var i Sverige som du skickar.

Tänk på att det kan ta 2-4 vardagar att få leveransen genomförd. Om födelsedagen är imorgon kan det bli svårt att säkra leverans i tid. Se alltså till att du beställer i god tid så att din överraskning kommer fram som önskat. Försök beställa innan klockan 15.00 på en vardag för att få snabbast möjliga leverans.

Skillnader mellan rosbox och vanliga rosor

Nu kan du ju undra varför du ska skicka en rosbox som kostar dubbelt så mycket som ett fång levande rosor. Det är en bra fråga och det är viktigt att förstå skillnaderna mellan rosboxen och vanliga rosor.

Rosboxen är liksom torkade blommor och växter en form av konstverk. Det här är inte en bukett som tar andan ur mottagaren under några dagars tid. Rosboxen kommer att kunna användas som dekoration länge. Den får en hedersplats där den syns och kommer att glädja mottagaren mycket längre än vad en bukett rosor gör.

Gemensamt för rosboxen och buketten är förstås att de blir minnen för livet. Det är äkta rosor i boxen och de har en gång varit levande och en möjlig ingrediens i en levande rosbukett. Men boxen är något alldeles särskilt i sin form.

Tänk på att rosor i en rosbox inte kräver någon vas eller annat pyssel. De är redo att ställa fram precis som de är. Det är också en fördel som många uppskattar. Sedan ska vi säga att rosboxarna kan kännas mer som regelrätta presenter än vad vanliga buketter gör. Det beror på deras form och att de håller så länge.

Vilken rosbox bör du välja?

Vi ger alltid rådet att välja det blomsterarrangemang som du tycker bäst om. Du tar en titt på bilderna och väljer det som ser finast ut för dig. Då kan du vara säker på att den som får ditt blombud kan känna på samma sätt. När det gäller blommor är det som skickas med hjärtat också något som känns i hjärtat.

Sedan kan det förstås vara så att du tycker att röda rosor är varmare och mer kärleksfulla än de vita. Ta en titt på effekten av rosornas färg och kartongens färg. Om du tycker att effekten med ett silkesband omkring kartongen är viktigt ska du inte missa att få med detta.

När du ska ge bort en rosbox som present kan det också vara klokt att tänka lite på hur stor den är. Om den ska till ett hem som är mindre med lite plats för konst är det fint med en mindre box som är lätt att ställa på en hylla. När du känner att det bara kommer att duga med en explosion av rosor kan det vara bäst att välja den större boxen med fler blommor.

Produkter
Övrigt