Skicka blommor med leverans samma dag -  Stort utbud

Begravningsbuketter att skicka som blombud Sverige

Begravningsbuketter till begravningen

En begravningsbukett har ofta en form som kan påminna lite om en tår. Den här buketten beställer du för att skicka till lokalen där begravningen kommer att hållas. Då buketten kommer fram så kan den placeras i en vas eller kanske läggas direkt på golvet omkring kistan. Begravningsbuketter är viktiga inslag under en begravning. När du skickar buketten så visar du respekt och du bidrar till en vacker stämning.

Olika färger men alltid elegant

Begravningsbuketter kan ha lite olika färger. Vitt är traditionellt men inte ett måste. Kanske vet du vilken färg den avlidne tyckte bäst om. Då är det givetvis vackert att välja just den här färgen. Det kommer andra som också vet om favoritfärgen att märka och uppskatta.

Oavsett om begravningsbuketten är vit, rosa, röd eller har en kombination av olika färger så kommer den att vara mild. Det här är blommor som ska fungera som balsam för hjärtan som gör ont. De är eleganta och känns vilsamma att se på.

Med en vacker hälsning

Du bör se till att din begravningsbukett kommer med en hälsning. Detta oavsett om du själv kommer att medverka under begravningen eller inte. Då det kan komma många buketter, kransar och arrangemang så är det inte helt enkelt att veta vilken som kommer från dig.

Det kan ju också kännas viktigt att de som kommer på begravningen ser att du har skickat blommor. Det visar att du bryr dig om. Det finns standardfraser för hälsningar och du kan alltid kontakta oss för att få tips om du inte är helt säker på vad du bör säga med din begravningsbukett.

Skicka begravningsbuketter till rätt adress!

Det här är verkligen viktigt. När du beställer begravningsbukett i tid så ser vi till att den kommer fram innan begravningen börjar. Men det gäller förstås att du anger rätt kyrka, kapell eller annan lokal. Om du ger fel adress så kan det bli svårt att rädda situationen. Kom ihåg detta och var noga med detaljerna då du beställer.

Med begravningsbuketter så blir begravningen en så vacker ceremoni. Alla som kommer kan trösta sig med att se på blommorna. Det blir lättare att samla tankarna och kanske är det så att den som har gått bort ser vad som händer och känner glädje över allt det sköna.

Produkter
Övrigt