2014-09-30

Betalning med Kort, Faktura, Direktbetalning Internetbank, PayPal

Betalning med Kort, Faktura, Direktbetalning Internetbank, PayPal

E-handelscertifierad Blomsterbud

Överraska någon idag med ett blombud!

Med hälp av oss på Flowerhouse kan du överraska någon du håller kärt genom att skicka blommor med blombud.

Vi har levererat med stolthet åt det Svenska folket sedan våren 2009 och värdesätter alla våra kunder och deras önskemål. Stort utbud av blombud, bra priser och leveranser som kommer fram i tid till rätt person är kärnan i vår verksamhet.

Leveransvillkor

Inom Sverige:
Skicka blommor före kl 13.00 (vardagar) eller kl 11.00 (lördagar) för leverans
samma dag.` Observera att det ej går att få blombud på en Söndag
eller en Helgdag.

Var vänlig se våra fullständiga leveransvillkor för att hitta information och villkor gällande alla våra produkter & tjänster.

Kundtjänst

Har du frågor om Blomsterbud eller någon av våra andra produkter, kontakta gärna oss så hjälper vi dig!

Kontaktuppgifter:
Telefon: +46 [0]8-545 445 10
E-post: info @ flowerhouse . se

Kundtjänsten är bemannad:
Vardagar kl.10.00-18.00 samt lördagar kl.10.00-16.00

Adress:
Nihlstens Blommor
Karlavägen 24
114 31 Stockholm

Org.nr. 556537-5960

Du kan även använda kontaktformuläret här nedan så kontaktar vi dig med e-post eller via telefon.

Kontaktformulär

Skicka

Nöjd Kundgaranti

Vi på Flowerhouse strävar alltid att du som kund ska bli nöjd, därför erbjuder vi Nöjd Kund Garanti. Vi kommer alltid göra allt för att tillgodose dina specifika önskemål. Är det något du inte är nöjd med angående din blomsterbud eller choklad med bud beställning kan du kontakta oss på 08-545 445 10 eller skicka mail till oss info@flowerhouse.se.

Vi jobbar enbart med de bästa grossisterna för att alltid ha de finaste och färskaste blommorna hemma. Våra florister har mångårig erfarenhet av blombinderi och du kan alltid förvänta dig det bästa. Flowerhouse har som mål att du ska oavsett var och varför du vill skicka blommor, kommer hitta något som passar.

Vanliga frågor

Varför ska jag välja Flowerhouse när jag skicka blombud?
Vi är ett seriöst företag som levererar blommor och choklad. Vi jobbar bara med de bästa grossisterna och väljer våra produkter med omsorg och högsta kvalitet. Du kan alltid förvänta dig en produkt och resultat som kommer överträffa dina förväntningar.

Kan jag själv bestämma hur buketten ska se ut?
Du kan själv nämna i din beställning ifall du har specifika önskemål om blommor, färg och form som vi ska använda som mall. Ni kan också påverka bukettens utseende med priset. Många av våra blombud kan väljas i storlek Elegant och Lyx, då får man en större och mer blommor i buketten.

Ser blommorna alltid ut som på bilden?
En del av buketterna som är säsongsbetonade kan få lite andra blommor som passar in för just den årstiden. Skulle vi inte ha speciell blomma hemma ersätts den med det bästa alternativet. Men själva buketten eller arrangemanget ska alltid följa färg och form. Vi försöker alltid ha produkter på webbsidan som det är säsong för men lokala avvikelser kan förekomma.

Kan jag få med ett meddelande med blommorna?
I kassan finns ett fält där man kan skriva in sitt meddelande till mottagaren. I priset ingår ett vitt kort som vi skriver på. Vill man välja till ett kort med motiv på finns det under Tillvalsprodukter.

Hur kan man betala?
Vi erbjuder betalning med Visa, Mastercard och American Express.
Vill man inte betala med kreditkort kan man välja Faktura med Klarna.
En ny tjänst vi har är även betalning med PayPal.

Hur genomför jag en beställning?
Först så väljer du en produkt du vill ha och trycker på Köp. Du slussas över till kassan. Där får du välja ifall du vill skicka det med Normal bud eller Express bud. Välj betalningssätt - Kontokort, Faktura eller PayPal. Fyll i dina och mottagarens uppgifter och godkänn köpvillkoren. Har du valt betalning med kontokort öppnas ett nytt fönster där du fyller i dina kortuppgifter. Nu är beställningen klar och vi kan börja leverera ditt blombud.

Hur vet jag att beställningen gått igenom?
Direkt efter slutfört köp skickas en orderbekräftelse till din angivna e-mail adress du uppgav. Titta alltid igenom den så alla uppgifter är korrekt ifyllda.

Kan jag skicka blombud och skicka choklad tillsammans?
Eftersom vi skickar blombud till lokala florister inom Sverige kan vi förmedla din order på en gång. Skillnaden med att skicka choklad online är att det skickas från vårt lager och levereras med Posten. Men vill du skicka choklad tillsammans med ditt blombud har vi ett utvalt sortiment som du hittar under Tillvalsprodukter som går att skicka med dina blommor.

 
Fotter

Flowerhouse - Ditt Blombud på nätet sen 2009.


google6e290d8936ba9647.html